• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεπέρασε κάθε όριο: O Τούρκος υπουργός Άμυνας, θεωρεί ΕΠΟΣ την εισβολή στην ΚΥΠΡΟ – Απίστευτο παρασκήνιο, που θα διαβάσετε αποκλειστικά στο el.gr!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεπέρασε κάθε όριο: O Τούρκος υπουργός Άμυνας, θεωρεί ΕΠΟΣ την εισβολή στην ΚΥΠΡΟ – Απίστευτο παρασκήνιο, που θα διαβάσετε αποκλειστικά στο el.gr!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Ακάρ, έχει μια ρητορική ακραία, η οποία μόνο προβλήματα δημιουργεί και για να είμαστε ξεκάθαροι: Τα λόγια του είναι στημένα και φτάνουν στα όρια της γελοιότητας. Βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά για τα εξοπλιστικά, για τους υδρογονάνθρακες κλπ. “Κρατάμε ζωντανή την φλόγα των συγκρούσεων και κερδίζουμε χρήμα από την εσωτερική στρατιωτική βιομηχανία”

Του Γιώργου Φαρμάκη

Αυτή την φορά, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές.

Τι δήλωσε (μεταξύ άλλων):

«᾽Ένα έπος έχει γραφτεί και το 1974 στην Κύπρο. Απο τους ήρωες μας τους νεκρούς μας και από εσάς. Εμείς ήρθαμε πιο αργά στην Κύπρο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1974 στην Κύπρο. Είχαμε έρθει στην Κύπρο για να σας βοηθήσουμε όμως εσείς είχατε τελειώσει την δουλειά»

ΕΠΟΣ η εισβολή στην μαρτυρική Κύπρο για τον Ακάρ. ΕΠΟΣ τα εγκλήματα πολέμου που έκαναν οι συμπατριώτες του. ΕΠΟΣ οι καταστροφές που προκάλεσαν οι Τούρκοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ:

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! Αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ θεωρεί ΕΠΟΣ Ο ΑΚΑΡ

Ας μην γελιόμαστε: Οι Τούρκοι εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους ή έτσι νομίζουν, αφού από την μια σφαίρα επιρροής πηγαίνουν στην άλλη (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ) αλλά υπάρχει και μια προϊστορία. Ανέκαθεν αυτός ο λαός μας πολεμούσε και αυτό δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε. Οι ελληνικές κυβερνήσεις ακολουθούν την εξωτερική πολιτική του κατευνασμού, ενώ ο στρατός μας είναι πιστός στο Αμυντικό Δόγμα.

Απέναντί μας όμως, υπάρχει μια χώρα που μας προκαλεί συνεχώς και «για να τα λέμε όλα», ο Ερντογάν και ο Ακάρ απλά βγάζουν κραυγές. Μην τους φοβάστε αυτούς τους ανθρώπους.

Ποιος όμως μπορεί να μας πει ότι ο Ερντογάν θα κυβερνά για πάντα την Τουρκία; Αυτονόητο ότι δεν θα την κυβερνά για πάντα.

Για να μην σας κοροϊδεύουν: Οι ακραίες δηλώσεις γίνονται επίτηδες, ώστε οι λαοί να είναι φοβισμένοι και φανατισμένοι. Επίσης γίνονται για να μας πουν αύριο-μεθαύριο ότι πρέπει να κάνουμε μια νέα Συμφωνία των Πρεσπών, αυτή την φορά με την Τουρκία.

Ταυτόχρονα οι πολιτικοί παντού κρατάνε τις κοινωνίες «δεμένες». Επενδύουν στον φόβο του πολέμου και τα ΜΜΕ προωθούν τα ελληνοτουρκικά, για να αποπροσανατολίζουν την κοινωνία, όχι όλα αλλά τα περισσότερα.

Πικρή η αλήθεια!

Photo:pexels