Κύπριοι φοιτητές καταγγέλουν το βρετανικό πανεπιστήμιο Kings College London, το οποίο ξεδιάντροπα αναγνωρίζει μέσω εκδήλωσης το ψευδοκράτος!
Η μόρφωση δεν είναι θέμα πτυχίων μόνο.Απ΄ αυτά θα ΄χουν κάμποσα οι διοικούντες το “πανεπιστήμιο”. Η επιλογή τους όμως να δώσουν λόγο στον ψευδο-υπουργό του ψευδοκράτους Kurdet Ozersay, δείχνει ότι είναι ανιστόρητοι. Ή βολεύονται να τους παριστάνουν.
Με δελτίο Τύπου Κύπριοι φοιτητές καταγγέλλουν το “πανεπιστήμιο”.
ΔΤ: Εκδήλωση του Turkish Society στο Kings College London
Την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, το Turkish Society του Kings College London, διοργανώνει ομιλία με τίτλο ‘Cyprus: Status Quo or Anew?’. Ως ομιλητής παρουσιάζεται ο λεγόμενος Υπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους Kurdet Ozersay.
H διεύθυνση του Πανεπιστημίου φαίνεται να αγνοεί επιδεικτικά τους σκοπούς της εκδήλωσης, αφού με την άδειά της η εκδήλωση λαμβάνει χώρα σε αίθουσα κτιρίου του πανεπιστημίου. Πέραν του προπαγανδιστικού θέματος της εκδήλωσης, η προκλητικότητα των διοργανωτών συνεχίζεται και στην υπόσταση που δίνεται στο ψευδοκράτος, το οποίο παρουσιάζεται ως «Turkish Republic Of Cyprus».
Με επιστολή μας, ημερομηνίας 26/01/2020, ζητάμε από το Kings College London να ακυρώσει την εκδήλωση, να καταδικάσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις στο μέλλον αλλά και να διερευνήσει γιατί φοιτητές του προσπαθούν να προπαγανδίσουν μέσω του πανεπιστημίου. Επίσης, στην επιστολή υποδεικνύονται τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως και η υπόθεση “Τιτίνα Λοϊζίδου εναντίων Τουρκίας” στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Με πληροφορίες από onisilos.gr, militaire.gr, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ









