ΒΟΜΒΑ Τούρκων για τις μυστικές διπλωματίες: “Λάβαμε αποφάσεις με τους Έλληνες στις Βρυξέλλες”

Τη σκυτάλη των προκλητικών δηλώσεων πήρε ο νωρίτερα σήμερα εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν.

Ο Καλίν έκανε λόγο για «παραβίαση συνόρων», ενώ βάζοντας νέες φωτιές αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν τηρούνται όσα συμφωνήθηκαν στη συνάντηση που έγινε πρόσφατα στις Βρυξέλλες με Έλληνες αξιωματούχους!

ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;;

Έχει άραγε να κάνει με τις μυστικές διπλωματίες Αθήνας-Άγκυρας υπό την…επίβλεψη ΗΠΑ-Ε.Ε.;;;

Θυμίζουμε πως ο Καλίν είχε συνάντηση με τη σύμβουλο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Άννα Μαρία Μπούρα, παρουσία Γερμανών αξιωματούχων στις Βρυξέλλες.

Έχουν βάση επομένως οι ανησυχίες ακόμα και μεγάλων εφημερίδων για τους ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ Μητσοτάκη-Ερντογάν;;;

Ιδού τα όσα δήλωσε ο Τούρκος αξιωματούχος:

«Τον περασμένο μήνα είχα συνάντηση με την Ελληνίδα ομόλογό μου στις Βρυξέλλες, και ο Γερμανός ομόλογός μου ήταν σε αυτή τη συνάντηση. Προτιμούμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτές τις εντάσεις και συγκρούσεις προχωρώντας στο πλαίσιο των αποφάσεων που πήραμε εκεί για τη μείωση των εντάσεων μέσω ειρήνης και διαπραγματεύσεων.

Αλλά όταν υπάρχει παραβίαση δικαιωμάτων, παραβίαση συνόρων ή παρενόχληση κατά της Τουρκίας, η Τουρκία δεν διστάζει να απαντήσει σε αυτές.

Το μήνυμα του προέδρου μας προς την ελληνική πλευρά, προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ σαφές και κατηγορηματικό. Ας λύσουμε τα θέματά μας μεταξύ μας.

Πρέπει να γνωρίζετε, να δείτε και να κατανοήσετε ότι η πολιτική σας να ασκείτε πίεση στην Τουρκία εμπλέκοντας τρίτα μέρη στη διαδικασία δεν θα αποφέρει αποτελέσματα».

( φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί