• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τζιχαντιστής δηλώνει πρόθυμος να πολεμήσει στα ελληνικά σύνορα «απαντώντας» στους αριστερούς για τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζιχαντιστής δηλώνει πρόθυμος να πολεμήσει στα ελληνικά σύνορα «απαντώντας» στους αριστερούς για τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηχηρή απάντηση και σε όσους -κυρίως από τον χώρο της αριστεράς- αμφισβητούσαν τα περί εισβολής στον Έβρο την περασμένη άνοιξη.

Ο λόγος για τον τζιχαντιστή, Σουχεΐλ Χαμούντ (Suheil Hammoud), που από τις πρώτες στιγμές του εμφυλίου στη Συρία το 2011 αγωνίζεται στον «Ελεύθερο Συριακό Στρατό».

Ο ίδιος, έχοντας λάβει αρκετές φορές την βοήθεια του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία πολεμώντας μεταξύ άλλων τον Άσαντ και τις δυνάμεις της Ρωσίας, επέστρεψε προκειμένου να δηλώσει…«τυφλή» υπακοή στον Ερντογάν.

Μέσω twitter ο φιλότουρκος τζιχανιστής, που στα social media δηλώνει ως μόνιμο τόπο κατοικίας την Ιντλίμπ της Β.Συρίας, αισθάνθηκε την…ανάγκη να ξεπληρώσει το «χρέος» που έχει στην Τουρκία θέτοντας τον εαυτό του στην υπηρεσία των ΤΕΔ (Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων).

Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα σταλεί να πολεμήσει κατά της Ελλάδας!

Συγκεκριμένα ο ίδιος στο μήνυμά του στο twitter αναφέρει τα εξής:

«Ήρθε ή ώρα να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας στους Τούρκους αδελφούς μας που μαρτύρησαν στη χώρα μας. Εάν μου πούνε “θα πας στα ελληνικά σύνορα;”, τότε η απάντησή μου θα είναι “ναι”».

Και συνέχισε, αναπαράγοντας ένα παλαιότερο ποστ του από τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν και είχε αρχίσει η κρίση στον Έβρο:

«Ίσως θα έρθει εκείνη η μέρα και να θυσιάσω την ψυχή μου για χάρη σας (σ.σ. τους Τούρκους) και να επιστρέψω ένα μέρος της εύνοιας σας στον καταπιεσμένο λαό μας».

Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως το εν λόγω ποστ του στο twitter ήδη αριθμεί πάνω από 1.000 λάικ και αρκετά σχόλια από «θερμόαιμους» ισλαμιστές που θα πολέμαγαν με χαρά κατά της Ελλάδας:

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες και ταυτόχρονα τις πιο πικρές απαντήσεις στις αριστερές κριτικές που εκφράζονται κατά καιρούς για τα έργα θωράκισης στον Έβρο.

Τους περασμένους μήνες και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κρίσης στα ελληνοτουρκικά σύνορα είχαμε ακούσει απίστευτα πράγματα, ως επί το πλείστον από εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να θυμηθούμε μερικές από τις πιο τρανταχτές δηλώσεις, θέτοντάς τες σε αντιπαραβολή με τις ιαχές πολέμου από τους φιλότουρκους τζιχαντιστές-δυνητικούς μισθοφόρους του Ερντογάν:

(φωτο:photo screenshot)