Τούρκοι σε Έλληνες: «Σας βλέπουμε με τα Drones μας» – Ποιά πόλη στοχοποίησαν (ΟΧΙ τυχαία); vid

«Βλέπουμε μέχρι και τα ρούχα που φοράει κάποιος πολίτης».

Συνεχίζει να εξελίσσεται η τουρκική αμυντική βιομηχανία σε έναν τομέα που η Ελλάδα έχει -κατά γενική ομολογία- μείνει πολύ πίσω τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τα Drones και τα παντός είδους Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV) τα οποία σε μεγάλες ποσότητες παράγουν την τελευταία δεκαετία οι Τούρκοι.

Θέλοντας μάλιστα να δείξουν τις… κατασκοπευτικές τους ικανότητες, οι Τούρκοι «διαφημίζουν» τα νέα μοντέλα τους, εστιάζοντας σε μία πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα κρίσιμο «σταυροδρόμι» με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι Τούρκοι (όπως και οι Ρώσοι εξάλλου!!!) έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματά τους πάνω από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης κυρίως λόγω της αυξημένης αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας και της μεταφοράς αμέτρητων τόνων στρατιωτικού υλικού προς την ανατολική Ευρώπη:

«Σκεφτείτε να κοιτάξουμε με τα UAV μας προς την Ελλάδα. Την Αλεξανδρούπολη θα την βλέπουμε ξεκάθαρα. Θα απογειωνόμαστε από την Τουρκία και την Αλεξ/πολη θα την βλέπουμε ολοκάθαρα όπως αυτή την εικόνα. Θα το καταφέρουμε»:

απεμπε-EPA-PAP photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί