αναφορικά με τον έλεγχο που διεξήχθη σε τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Λιβύης στο πλαίσιο της επιχείρησης Irini, τονίζοντας ότι ο Έλληνας διοικητής και η Γερμανία είχαν δίκιο.
Όπως δήλωσε «στη Μεσόγειο έκαναν έλεγχο σε ένα πλοίο μας. Ο Έλληνας διοικητής, η Ιταλία και η Γερμανία ενημερώνουν την Τουρκία πως θα κάνουν έρευνα.
Πέρασαν τέσσερις ώρες και δε δόθηκε απάντηση από την Τουρκία. Τέσσερις ώρες. Διότι κανένας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ερντογάν. Τότε κάλεσαν την πρεσβεία μας στη Ρώμη. Πέρασε άλλη μια ώρα. Τότε λοιπόν ισχύει ο κανόνας της σιωπής του ΝΑΤΟ. Όταν δεν απαντάει κάποιος, τότε σημαίνει ότι συναινεί, αποδέχεται. Τότε έγινε η έρευνα στο πλοίο».
Στο πλαίσιο αυτό, η Yeni Safak εξαπολύει επίθεση εναντίον του γράφοντας στο πρωτοσέλιδό της σήμερα ότι «ο πειρατής ζει ανάμεσά μας» κατηγορώντας τον ότι μίλησε σαν πράκτορας της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας.
(skai – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









