• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το ξέρατε; Εκπαιδεύουμε Κούρδους στρατιώτες και τους στέλνουμε στην Τουρκία (Βίντεο)

Το ξέρατε; Εκπαιδεύουμε Κούρδους στρατιώτες και τους στέλνουμε στην Τουρκία (Βίντεο)

Η Τουρκία ψάχνει μια αιτία για να μπει στην Ελλάδα.

Επιθέσεις προπαγάνδας αλλά και πρακτικές επιθέσεις, με γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ αλλά και με σεισμικές έρευνες νότια του Καστελορίζου.

Το κανάλι TRT έκανε ένα ρεπορτάζ το οποίο μας θυμίζει τα ρεπορτάζ των αμερικανικών Μέσων, που δήθεν είχαν βρει όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ, με άμεσο αποτέλεσμα τα αμερικανικά στρατεύματα να επιτεθούν στην χώρα.

Οι «φίλοι» μας λοιπόν, επισκέφτηκαν προσφυγικό καταυλισμό στο Λαύριο, ο “οποίος” φιλοξενεί Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες. Η μηχανή προπαγάνδας της Άγκυρας έπιασε δουλειά, αφού οι Ερντογανικοί βλέπουν ότι η Ελλάδα εκπαιδεύει Κούρδους στρατιώτες.

Όπως γνωρίζετε οι Κούρδοι ιδιαίτερα του PKK, θεωρούνται τρομοκράτες στην Τουρκία. Το συνεργείο του ΤRT τράβηξε εικόνες με συνθήματα γραμμένα υπέρ του PKK, πάνω σε τοίχους του στρατοπέδου.

Ας μην ανησυχούν οι Τούρκοι: Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας δεν ομοιάζει με την δική τους. Εμείς ακολουθούμε το λεγόμενο αμυντικό δόγμα. Δεν στέλνουμε εκπαιδευμένους δολιοφθορείς στις αντίπαλες χώρες.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν κάνει μακρόπνοα σχέδια, όπως κάνει η Τουρκία. Θέλουν να κάνουν πόλεμο με την Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι ήδη ψάχνουν την κατάλληλη αφορμή. Πρέπει να θυμούνται όμως, ότι η Ελλάδα δεν είναι Συρία. Ο ελληνικός στρατός είναι αξιόμαχος.

Photo:eurokinissi