Το ψυχογράφημα του Ερντογάν: Τα πέτρινα χρόνια στην πόλη και η φυλάκιση (Βίντεο)

Η Ιστορία του Ερντογάν δεν είναι αυτή που περιμένουν οι περισσότεροι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Ο ελληνικής καταγωγής γενίτσαρος, πουλούσε κουλούρια στις φτωχογειτονιές της Κωνσταντινούπολης. Ήταν ένας άνθρωπος του μόχθου που μαντεύετε πως κατάφερε να ανελιχθεί.

Ο Ερντογάν με τα λεφτά που μάζεψε σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων. Παράλληλα έπαιζε ποδόσφαιρο. Αυτό που τελικά τον κέρδισε όμως, ήταν η αντικομμουνιστική ισλαμιστική νεολαία της οποίας ηγήθηκε.

Το 1994 έγινε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και από εκεί και πέρα ο δρόμος για την εξουσία άνοιξε διάπλατα. Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει κάνει και φυλακή για 10 μήνες επειδή το κόμμα του οποίου ήταν μέλος είχε κριθεί παράνομο. Είναι ένας «σκληρός τύπος» δηλαδή, γεννημένος στην φτώχεια και στην καταπίεση. Καμία σχέση δηλαδή, με τους δικούς μας Δυτικούς ηγέτες που γεννήθηκαν μέσα στα πλούτη, χωρίς να θέλουμε να τους προσβάλουμε φυσικά. Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε και μια σύντομη αναφορά στα γεγονότα του 2016, όπου έγινε απόπειρα πραξικοπήματος. Ο Ερντογάν επιβίωσε και από αυτό και έκτοτε έχει πάρει περισσότερες…εξουσίες. Το έστησε;

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα και βλέπουμε την Τουρκία να πρωταγωνιστεί στην περιοχή. Είναι μια χώρα οργανωμένη, με σοβαρές υποδομές και καλά εξοπλισμένο στρατό που ακολουθεί Εθνική πολιτική την οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και σοβινιστική.

Είδε τα ποσοστά του να πέφτουν στο 33% ο Ερντογάν, επειδή η οικονομική κρίση έκανε τους Τούρκους να ψάχνουν φθηνές ντομάτες στις λαϊκές αγορές.

Τα χαμηλά ποσοστά ανάγκασαν τον Τούρκο πρόεδρο να εισβάλει στην Συρία. Από την εισβολή και μετά τα ποσοστά του ανέβηκαν, αφού μαζί με τον Μπαχτσελί συγκεντρώνει το 50%, όπως ειπώθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η ελληνική κυβέρνηση καλά θα κάνει να προσέξει την Τουρκία γιατί ο Ερντογάν είναι ικανός να μας επιτεθεί για να διατηρηθεί στην εξουσία. Ποιες είναι οι αποτρεπτικές δυνατότητες του ελληνικού στρατού σε μια εποχή που η Τουρκία έχει ξεφύγει σε ισχύ;

Πρέπει να γνωρίζουμε τον εχθρό μας!!!

Πηγή εικόνας: eurokinissi

Πληροφορίες: skai.gr, star.gr


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...