• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • «Ταπείνωσαν» μέσω του Ν.Βούτση όλη την Ελλάδα οι Τούρκοι – Αυτά συνέβησαν στην Ανδριανούπολη;

«Ταπείνωσαν» μέσω του Ν.Βούτση όλη την Ελλάδα οι Τούρκοι – Αυτά συνέβησαν στην Ανδριανούπολη;

Έτσι υπολογίζουν την Ελλάδα πλέον οι Τούρκοι

Ως γνωστόν, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, βρέθηκε στην υπό τουρκική κατοχή Ανδριανούπολη, προκειμένου να επισκεφτεί ττους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

Κατά την συνάντηση, οι δύο στρατιωτικοί διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο της Βουλής ότι έχουν ακμαίο ηθικό και αντιλαμβάνονται την εμβληματική πλέον διάσταση που παίρνει για τον ελληνικό λαό η άδικη κράτησή τους.

Ωστόσο, η είδηση βρίσκεται αλλού! Οι Τούρκοι έκανα καψώνια στον Πρόεδρος της Βουλής, ταπεινώνοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, αν όλα αυτά ισχύουν, μία ολόκληρη χώρα, καθώς ο Νίκος Βούτσης συνιστά το τρίτο σημαντικότερο πολιτικό πρόσωπο της χώρας, μετά τον πρωθυπουργό και τον ΠτΔ.

Φυσικά και δεν φοβούνται τους… «ηγέτες» της Ελλάδας, καθώς έχουν δείγματα γραφής σε Αιγαίο και Θράκη.

Ο κ. Βούτσης πέρασε από αυστηρό έλεγχο: Οι αρχές των φυλακών Ανδριανούπολης του ζήτησαν να βγάλει τα παπούτσια και την ζώνη του, ενώ πέρασε από μηχάνημα που σκανάρει την ίριδα του ματιού.

Ή μάλλον, σε κάθε τμήμα μέχρι το κελί των στρατιωτικών, του σκάναραν το μάτι.

Η κυβέρνηση δεν έχει ακόμα διαψεύσει όσα μεταδίδονται από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται λένε μάλιστα πως από ένα σημείο και μετά του έκλεισαν και τα μάτια.

Τα μέτρα ασφαλείας στη φυλακή ήταν δρακόντεια σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων, με τις τουρκικές αρχές να απαγορεύουν την πρόσβαση σε δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu