• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τα «σατανικά» χαμόγελα δεν κρύβονται! Ανήμερα της Άλωσης θα μαγαρίσουν την Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα «σατανικά» χαμόγελα δεν κρύβονται! Ανήμερα της Άλωσης θα μαγαρίσουν την Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα κλεμμένα που θα επιστραφούν…

Στην πλατεία μεταξύ της Αγίας Σοφίας και του Μπλε Τζαμιού έχει εξαγγείλει ότι θα πραγματοποιήσει την προσευχή της Παρασκευής ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Θεμάτων, Αλί Ερμπάς, στις 29 Μαΐου, ανήμερα της επετείου Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης.

Μάλιστα, σε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό, η Παρασκευή 29 Μαΐου θα είναι και η πρώτη ημέρα που θα ανοίξουν τα τζαμιά, έπειτα από το κλείσιμό τους λόγω του κορωνοϊού.

Σε συνέντευξή του με τον διευθυντή της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, ο Αλί Ερμπάς δήλωσε ότι είχε την ιδέα για την πραγματοποίηση της προσευχής της Παρασκευής σε μία μεγάλη πλατεία της Κωνσταντινούπολης. Όπως δήλωσε, όταν πιέστηκε, πρότεινε την πλατεία Σουλταναχμέτ, η οποία βρίσκεται απέναντι από την Αγιά Σοφιά.

 «Ήρθε ο καιρός, η 29η Μαΐου που συμβολίζει την κατάκτηση, με το θέλημα του Θεού να κατακτήσουμε εκείνα τα μουσουλμανικά τεμένη που είναι τα σύμβολα της κατάκτησης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλί Ερμπάς.

Η Τουρκία λοιπόν θέλει να «κατακτήσει» ξανά την Αγιά Σοφιά, η οποία ακόμα και σήμερα δεν της ανήκει! Πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψει όλα τα κλεμμένα!

Δείτε στα ρεπορτάζ τα «σατανικά» χαμόγελα του Ερμπάς και του δημοσιογράφου που συμφωνεί με τις ανακοινώσεις του Τούρκου επικεφαλής θρησκευτικών θεμάτων.