• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τα προφητικά λόγια για την Τουρκία που επαληθεύθηκαν – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Τα προφητικά λόγια για την Τουρκία που επαληθεύθηκαν – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Η ελληνική στρατιωτική ηγεσία δεν μπορεί να γνωρίζει πια τι την περιμένει...

Ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και νυν πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε προφητική ομιλία του στην Κατερίνη στις 18 Μαρτίου 2018, δεδομένων αυτών που συνέβησαν στην Συρία, είχε πει πως σε περίπτωση «θερμού επεισοδίου», η Ελλάδα θα μείνει μόνη της, όπως μόνοι τους έμειναν τώρα οι Κούρδοι της Β. Συρίας.

Είχε επίσης αναφέρει πως οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν τα σύνορά τους προς τον Νότο , αφού είναι δύσκολο να τα βάλουν με την Ελλάδα.

Το βίντεο περίπου 4 λεπτών είχε εξηγήσει για ποιο λόγο η σημερινή Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 16ης Ιουλίου του 2016 άλλαξε και από δυτικόστροφη έγινε ισλαμική και απρόβλεπτη και έτοιμη να διαπράξει γενοκτονίες.

«Θεωρούν πως ό,τι κάνουν είναι σωστό γιατί (σύμφωνα με το Ισλάμ), ο Θεός είναι μαζί τους», είχε υπογραμμίσει.

«Η λογική των Τούρκων είναι πια να φέρουμε καινούρια εδάφη. Ο Ερντογάν το 2014 αντιμετώπισε καρκίνο του παχέος εντέρου. Εγχειρίστηκε και θεραπεύτηκε στο μέτρο που θεραπεύεται ο καρκίνος. Είναι χαρισματικός ηγέτης, αλλά έχει πολύ περιορισμένη μόρφωση και βαθιά πίστη. Έχει την αίσθηση πως είναι θεόσταλτος. Πως ο Αλλάχ του επέτρεψε να ζήσει για έναν σκοπό: Να κάνει μια Τουρκία μεγαλύτερη. Το 2023 (100 χρόνια τουρκικής δημοκρατίας) θέλει να αντικαταστήσει τον Κεμάλ Ατατούρκ στην πορεία των πατέρων του έθνους. Πως θα συμβεί αυτό; Πρέπει να φέρει στους Τούρκους εδάφη. Από πού θα τα πάρει; Δύσκολο να τα πάρει από εμάς. Θα ματώσει πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθεί να τα πάρει από τον Νότο (Β. Συρία, Ιράκ)», ήταν μερικά από τα προφητικά αλλά και προειδοποιητικά λόγια του κ. Κωσταράκου.

Εν κατακλείδι, αυτό που κάνει τώρα ο Ερντογάν και ο λόγος που τα κάνει, σύμφωνα με τον επίτιμη Α/ΓΕΕΘΑ, τον καθιστούν απρόβλεπτο και η ελληνική στρατιωτική ηγεσία δεν ξέρει τι να περιμένει.

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ PEXELS