• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Τα πνευματικά τέκνα της Τουρκίας, μπαίνουν στο ΝΑΤΟ – Τι είπε ο Ζάεφ για την «Μακεδονία»

Τα πνευματικά τέκνα της Τουρκίας, μπαίνουν στο ΝΑΤΟ – Τι είπε ο Ζάεφ για την «Μακεδονία»

Του Γιώργου Φαρμάκη

Όπως διαβάσατε εχθές στο el, το ΝΑΤΟ απηύθυνε πρόσκληση εισόδου στα Σκόπια. Τα πνευματικά τέκνα της Τουρκίας, θα μπουν σαν «Μακεδόνες» μέσα στην συμμαχία. Αυτή την εξέλιξη την υποστήριξαν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος.

Μπορεί πολλές φορές να ακούσαμε τον Υπουργό Άμυνας να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για το ονοματολογικό, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έγινε στην πράξη. Η κυβέρνηση προχωράει κανονικά τον δρόμο της και κάνει κλείνει διάφορες συμφωνίες (με τα Σκόπια, με την Αλβανία, με….την Τουρκία αύριο-μεθαύριο).

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα για την Ελλάδα

Οι Σκοπιανοί δεν αποτελούν σοβαρή απειλή, αλλά με τις «πλάτες» της Τουρκίας μπορούν να καταφέρουν πολλά και επιπλέον, έχουν την υποστήριξη των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων (με εξαίρεση την Ρωσία).

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων

Οι πύλες για την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι ανοιχτές. Σήμερα το απόγευμα, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να απευθύνουν πρόσκληση στη ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’ για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ενταξιακή διαδικασία στη Συμμαχία.

Χαρούμενος λοιπόν ο Ζάεφ και πώς να μην είναι άλλωστε. Κατάφερε να πάρει στην ουσία το δικαίωμα από την Ελλάδα, να λέγεται Μακεδόνας. Τώρα που οι Σκοπιανοί κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο, ποιος τους πιάνει, αύριο μεθαύριο με μια υπογραφή μπορεί να προσαρτήσουν και την Θεσσαλονίκη.

Όλα τα παραπάνω κάποτε θα έμοιαζαν αστεία αλλά στην εποχή που ζούμε δεν είναι. Έχουμε 2018 και η Ελλάδα αλλάζει προς το χειρότερο!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu