• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Σκοπιανό, σε όλη την Ελλάδα – Τι έγινε στο Κιλκίς (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Σκοπιανό, σε όλη την Ελλάδα – Τι έγινε στο Κιλκίς (Βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα,

καθώς τα στελέχη του μπαίνουν στο στόχαστρο των πολιτών, όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε μετά από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η πλειοψηφία των πολιτών (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις), δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση, καθώς θεωρεί ότι δεν χειρίστηκε σωστά το Σκοπιανό. Ειδικά στην Μακεδονία οι αντιδράσεις είναι καθημερινές. Δεν περνάει μέρα που να μην υπάρξει κάποια αντίδραση, η οποία έχει να κάνει με το ονοματολογικό.

Εχθές το απόγευμα, οι πολίτες του Κιλκίς αποδοκίμασαν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες κρατούσαν Ελληνικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν, οι αποδοκιμασίες είναι ιδιαίτερα έντονες.

Όπου υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γιατί οι πολίτες είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι. Τα ΜΑΤ προστατεύουν την κυβέρνηση.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για την κυβέρνηση. Αν και η «έξοδος από τα Μνημόνια» είναι κοντά και θα περίμενε κανείς οι πολίτες να χαίρονται, βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν χαίρονται αλλά νευριάζουν ολοένα και περισσότερο. Από ότι φαίνεται, για τους πολίτες είναι πιο σημαντικά τα Εθνικά θέματα, από τα Οικονομικά.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu