Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Σμύρνης, Γιώργος Θεοδωρίδης, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ο δήμαρχος Σμύρνης Τουντς Σογέρ του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγγνώμη.
«Ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης Τουντς Σογέρ με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου εξέφρασε την ειλικρινή του λύπη και ζήτησε συγγνώμη» έγραψε στο Twitter.
Πρόσθεσε ότι για το θέμα δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον επαρχιακό πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), που εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη αλλά και ότι είναι στο πλευρό της κοινότητας, όπως και ότι θα μεταφέρει το θέμα στην Άγκυρα.
«Ήταν ένα ατυχές γεγονός, τώρα είναι ώρα να κοιτάξουμε στο μέλλον. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς τον Σύνδεσμο Υποστήριξης Ελληνικών Ιδρυμάτων, τους προέδρους και τα μέλη των Κοινοτικών Ιδρυμάτων μας και όλους τους αγαπημένους μας φίλους που μοιράστηκαν τη θλίψη μας», κατέληξε ο κ. Θεοδωρίδης.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κουβέιτ: Επιθέσεις με drones και πυραύλους
- Ο Μ. Θεμιστοκλέους για το νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση στο ΕΣΥ
- Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
- Όσο παρατείνεται ο πόλεμος, τόσο αυξάνεται η ανησυχία σε σχέση με τις τιμές στα τρόφιμα
- Η αντίδραση του Τραμπ στον θάνατο του Τσακ Νόρις: «Ένας μεγάλος υποστηρικτής», vid
- Γυναίκα στις ΗΠΑ κατηγορείται για ανθρωποκτονία επειδή πήρε χάπια άμβλωσης
- Παπάς ρίχνει αγιασμό πάνω σε μαθητές μέχρι που συμβαίνει…αυτό! ΒΙΝΤΕΟ
- Τα σενάρια για την «έκρηξη» των τιμών της ενέργειας στην Ευρώπη
- Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ δήλωσε ότι συνεργάζεται με το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Βίντεο για πολλά γέλια: Μικρούλης προσπαθεί να προφέρει την λέξη…purple, vid









