Στείλαμε τον…Χαρδαλιά σε διεθνή σύσκεψη για τους αμυντικούς εξοπλισμούς!

Θα τους μιλούσε για...μάσκες!

Σύσκεψη για θέματα αμυντικών εξοπλισμών διοργάνωσε χθες, Πέμπτη 14 ιουλίου, το ομοσπονδιακό υπουργείο Άμυνας στο Βερολίνο, στην οποία συμμετείχαν αντιπροσωπείες από τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Αυστρία, την Κροατία, την Τσεχία, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σουηδία και την Ελβετία, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Τη χώρα μας εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος, στο περιθώριο της σύσκεψης, συναντήθηκε με τον Γερμανό ομόλογό του, Benedikt Zimmer, τον γενικό διευθυντή Εξοπλισμών του Ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας, αντιναύαρχο Carsten Stawitzki και τον γγ του υπουργείου Άμυνας της Ιταλίας, αντιστράτηγο Luciano Portolano.

Περαιτέρω, είχε συνάντηση με την πρέσβη Μάρα Μαρινάκη, στην ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευε ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αντιναύαρχος (Μ) ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος.

(απεμπε – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί