Σέρβοι οπαδοί: «Κωνσταντίνος Κατσίφας, Ελλάς ή Θάνατος» (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Όλοι οι Έλληνες συγκλονίστηκαν, όταν έμαθαν ότι Αλβανοί αστυνομικοί, εκτέλεσαν τον Κ.Κατσίφα.

Ο Έντι Ράμα αλλά και κοντινοί του άνθρωποι, μίλησαν με άσχημο τρόπο για τον Κατσίφα. Οι Σέρβοι όμως δεν έκαναν το ίδιο. Ανέβασαν ένα πανό το οποίο έγραφε:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Δείτε το πανό, των οπαδών της Σερβικής Παρτιζάν:

Υπενθύμιση

Οι φίλαθλοι της αλβανικής Παρτιζάν, είχαν ανεβάσει ένα άκρως προσβλητικό και απάνθρωπο πανό στο οποίο ήταν γραμμένες αυτές οι λέξεις : «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@@@@@@ λιγότερος»!

Δείτε:

Οι Σέρβοι, για ακόμα μια φορά μας δείχνουν την συμπάθειά τους και την αγάπη τους. Στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων, γιατί γνωρίζουν ότι οι Έλληνες έχουν αδικηθεί. Την ίδια ώρα, κάποιοι Αλβανοί οι οποίοι βρίσκονται κοντά στο καθεστώς του Ράμα, προκαλούν τον ελληνισμό.

Η χώρα μας πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συμμαχίες. Η Αλβανία δεν είναι μια χώρα-σύμμαχος, αφού στην ηγεσία της βρίσκονται άτομα που θέλουν να εξαφανίσουν την Βόρεια Ήπειρο από τον χάρτη και για να είμαστε ειλικρινείς, τους Έλληνες.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Οι Σέρβοι έδειξαν με τον τρόπο τους, ότι μας έχουν στην καρδιά τους, ενώ οι Αλβανοί (μια μερίδα των Αλβανών), έδειξαν ότι δεν επιθυμούν να έχουν καλές σχέσεις με τους Έλληνες.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...