• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σε σύγχυση ο τουρκικός τύπος: «Η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο»

Σε σύγχυση ο τουρκικός τύπος: «Η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο»

Νέο κύμα παραληρήματος από τον φιλοκυβερνητικό τύπο στην Τουρκία.

Η HURRIYET γράφει «Αθήνα! μη σε παρασύρουν ᾽᾽. Ο Τσαβούσογλου προειδοποίησε την Ελλάδα που αυξάνει την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο .᾽᾽αυτή τη φορά δεν θα γίνει ατύχημα αλλά θα κάνουμε ο᾽τι πρέπει».

Η AKSAM αναφέρει: «Ο Μαας προκάλεσε ναυάγιο. Ο Μαας πήγε στην Αθήνα ως διαμεσολαβητής και εξέφρασε την πλἠρη στήριξη του στην Ελλάδα.Στην Άγκυρα προκάλεσε αντίδραση ο Τσαβούσογλου απάντησε».

Η YENI SAFAK τονίζει: «Ἐσυραν την Αθήνα στο μἐτωπο. Οι χώρες που έφεραν την Ελλάδα αντιμέτωπη με την Τουρκία, τώρα της πουλάνε και όπλα. Τα βλέμματα στην Κρήτη. Η Ελλάδα κάνει ασκήσεις με άλλες χώρες , δεκάδες πλοία του τουρκικού στόλου σε επιφυλακή».

Επίσης η ΥΕΝΙ SAFAK στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει: «Η Ελλάδα ετοιμάζει τα νησιά για πόλεμο᾽᾽ Η Τουρκία δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη στην κατάσταση αυτή. Η Ελλάδα έχει στρατικοποιήσει 18 νησιά μέχρι και αεροπορικές βάσεις έχει χτίσει κι αυτό είναι απειλή γα την Τουρκία!».

Η ΤURKIYE γράφει «Ελάτε όλοι σας! Η Ελλάδα αυξάνει την ένταση. Ηττήθηκε στην ανατολική Μεσόγειοκαι πήρε τώρα τις ΗΠΑ και άλλες χώρες και κάνει ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο και αυξάνει την ένταση».

(Από eleftherostypos – φωτο:screenshot)