Ο σεισμός αλλά και η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ σε Άγκυρα και Αθήνα φέρνει εξελίξεις -όπως όλα δείχνουν- στα ελληνοτουρκικά.
Ο Άντονι Μπλίνκεν, μιλώντας στην κάμερα του Mega, έκανε λόγο για “ήρεμα νερά” στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, κάνοντας τον παραλληλισμό με τα νερά του Αιγαίου.
«Ίσως τους επόμενους μήνες να δοθεί κάποια ευκαιρία για περαιτέρω ενδυνάμωση του διαλόγου ανάμεσα στις δύο χώρες».
Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγες μόνο ημέρες μετά τις…αγκαλιές Δένδια-Τσαβούσογλου και τις εξαιρετικά ύποπτες δηλώσεις Μπακογιάννη για συνεκμετάλλευση με Τουρκία!
Θυμηθείτε:
Αυτό έρχεται με Τουρκία: «ΒΟΜΒΕΣ» Μπακογιάννη για ΚΡΗΤΗ, ναυτικά μίλια και ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!
eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης









