• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το Αιγαίο – Έβγαλαν όπλο στους Έλληνες ψαράδες – Άλλα λέει το Λιμενικό

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το Αιγαίο – Έβγαλαν όπλο στους Έλληνες ψαράδες – Άλλα λέει το Λιμενικό

Δεν έχουν φραγμούς οι Τούρκοι λιμενικοί - Δεν υποχωρούν οι ακρίτες ψαράδες...

Χθες Τρίτη σημειώθηκαν 91 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, καθώς πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, πέταξαν σήμερα 20 τουρκικά αεροσκάφη (15  F 16, ένα κατασκοπευτικό και τέσσερα  ελικόπτερα).

Οι παραβιάσεις όμως δεν γίνονται μόνο από αέρος, αλλά και από θαλάσσης, με το νέο περιστατικό να ταράζει ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Συγκλονίζει το νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον «πόλεμο της τσιπούρας» στο Αιγαίο.

Τούρκοι λιμενικοί παρενόχλησαν ψαράδες στην Κάλυμνο και τελικά τους έβγαλαν όπλο!!!

Συγκεκριμένα, όταν οι Τούρκοι λιμενικοί παρενόχλησαν το αλιευτικό σκάφος ενώ ήταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα, οι ψαράδες άρχισαν να τους βρίζουν οργισμένοι, ενώ τους απειλούσαν με τα καμάκια.

«Φύγε ρε! Μακριά! Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι Τουρκία! Άντε γ@@ίσου!».

Αμέσως μετά οι Τούρκοι λιμενικοί έβγαλαν όπλο με τους Έλληνες ψαράδες να συνεχίζουν να τους φωνάζουν: «Εδώ είναι Ελλάδα, πουτ@@@ας γιοι Τούρκοι».

Τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας έχουν δει αρκετά βίντεο από περιστατικά παρενόχλησης Ελλήνων ψαράδων από το τουρκικό Λιμενικό, με τα επεισόδια να έχουν λάβει το προσωνύμιο «μάχη της τσιπούρας».

Αυτό σίγουρα είναι ένα από τα σοβαρότερα…

«Ελέγξαμε το περιστατικό και δεν επιβεβαιώνεται ούτε η χρήση όπλου ούτε οι πυροβολισμοί», ανέφεραν πάντως πηγές του Λιμενικού που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ.

ΦΩΤΟ Video Screenshot