• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων: «Καμία κατάληψη εδάφους στον Έβρο – Ξένα δημοσιεύματα πέτυχαν να διχάσουν τους Έλληνες»

Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων: «Καμία κατάληψη εδάφους στον Έβρο – Ξένα δημοσιεύματα πέτυχαν να διχάσουν τους Έλληνες»

Ο ίδιος μιλά για «σκανδαλοθηρικά ξένα ΜΜΕ», όπως είναι η βρετανική "The Sun".

Ξέσπασε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, με αφορμή όσα ακούγονται και υιοθετούν “ελαφρά τη καρδία” ακόμα και πολιτικά κόμματα, για κατάληψη ελληνικού εδάφους από τους Τούρκους στην περιοχή Μελισσοκομείο Φερών.

Ο κ.Χαρέλας που υπηρετεί μάλιστα ως αποσπασμένος στον Έβρο, με ανάρτηση του διαψεύδει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο και ξεκαθαρίζει ότι οι συνάδερφοι του αστυνομικοί αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις δεν θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο και ξεκαθαρίζει ότι οι Τούρκοι έχουν την σημαία και την σκηνή στο δικό τους έδαφος και όχι στο ελληνικό.

Επίσης τονίζει ότι τα δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ, όπως της σκανδαλοθηρικής αγγλικής εφημερίδας “The Sun” πέτυχαν αυτό που ήθελαν, να διχάσουν δηλαδή τους Έλληνες, στους οποίους κάποιοι προφανώς δεν συγχωρούν ότι τον Μάρτιο αντιστάθηκαν στον ‘Έβρο και δεν άφησαν την Τουρκία να πετύχει τον στόχο της.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Χαρέλας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων από τον Έβρο όπου υπηρετεί:

“Εδώ και μέρες αυτά που συμβαίνουν στον Έβρο ή καλύτερα αυτά που καλλιεργούνται αριστερά και δεξιά για τα σύνορα και αν έχει καταληφθεί ελληνικό έδαφος από τον τούρκικο στρατό, δεν έχουν προηγούμενο.
Αναρωτήθηκε κανείς όλες αυτές τις μέρες, που δημοσιεύονται τέτοιες ειδήσεις περί κατάληψης ελληνικού εδάφους από τα ΜΜΕ τι κάνουν εκεί οι ένστολοι και οι ένοπλες δυνάμεις ;

Θα μπορούσαν οι ίδιοι άνθρωποι που πριν 50 ημέρες υπερασπίστηκαν και το τελευταίο εκατοστό στα σύνορα στον Έβρο, να παραμείνουν αδρανείς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ;

(Με πληροφορίες από evrosnews – φωτο:eurokinissi)