• Αρχική
  • Άρθρα
  • “Βόμβα”: Ποιος ζήτησε Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό – Η κοινωνία βρίσκεται στο “πόδι” (Βίντεο)

“Βόμβα”: Ποιος ζήτησε Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό – Η κοινωνία βρίσκεται στο “πόδι” (Βίντεο)

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας,

δήλωσε ότι επιθυμεί να γίνει Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό. Ο κ.Τζιτζικώστας έριξε την «βόμβα» του Δημοψηφίσματος, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών.

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και είπε ότι η κυβέρνηση υπέγραψε την χειρότερη συμφωνία που θα μπορούσε (να υπογράψει). Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την νομιμοποίηση να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες.

Τέλος, δήλωσε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και ότι δεν πρόκειται και δεν μπορεί να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή.

Παράλληλα, η κυβέρνηση κατηγορεί την ΝΔ για Λαϊκισμό και για δήθεν Πατριωτισμό, ενώ η ΝΔ από την πλευρά της χαρακτηρίζει πολύ κακή την συμφωνία για το Σκοπιανό.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό. Το «κράξιμο» πάει σύννεφο, αφού με κάθε ευκαιρία κάποιοι πολίτες αποδοκιμάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Πολίτες «γιούχαραν» τον κ.Κουρουμπλή στις Σέρρες:

Βλέπουμε λοιπόν, ότι το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα και όλα αυτά ξεκίνησαν από την στιγμή που υπογράφηκε η συμφωνία των Πρεσπών.

Πολλοί πολίτες διαφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές, τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αφού όπως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερος πίσω από την ΝΔ. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση θεωρεί καλή και πατριωτική την συμφωνία.