Οργανώσεις για την Μακεδονία καλούν τον κόσμο έξω από τη Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή

Την ώρα μάλιστα που ο πρωθυπουργός θα ενημερώνει το Σώμα της Βουλής για την συμφωνία παράδοσης του ονόματος "Μακεδονία".

Την αρχή, όπως ήδη ενημερωθήκατε, έκανε η Επιτροπή ΑΓώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, όπου μέσω Facebook προέβη στο εξής κάλεσμα:

«Ελληνίδες και Έλληνες.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κράτος των Σκοπίων. Δηλαδή ουσιαστικά πάει να βάλει με την υπογραφή του ταφόπλακα στην ακεραιότητα της Πατρίδας μας υπογράφοντας τον διαμελισμό της. Σε αυτή την αντιδημοκρατική εξέλιξη απαντούμε με περισσότερη Δημοκρατία και περισσότερο Αγώνα.

Εάν επιχειρήσει να πάει στις Πρέσπες, εκεί που βρίσκονται τα ιερά κόκαλα του Παύλου Μελά και των υπόλοιπων Μακεδονομάχων, που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας, ανακοινώσαμε ότι θα βρισκόμαστε, δεκάδες χιλιάδες εκεί, ώστε να μην επιτρέψουμε να υπογράψει.

Παράλληλα καλούμε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαίτερα όλους τους Δημοκράτες, Πατριώτες των Αθηνών αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων της Νοτίου Ελλάδας σε συνεχή και Ανένδοτο Αγώνα από την Πλατεία Συντάγματος από το πρωί της Παρασκευής 15/06/2018 μέχρι να σταματήσει το έγκλημα που είναι υπό εξέλιξη. Καλούνται όλοι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων που συμφωνούν με τον Κυρίαρχο Λαό να παραιτηθούν από της Βουλευτικές έδρες τους ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της βούλησης του Ελληνικού Λαού.

Επαναλαμβάνουμε ότι στην αντιδημοκρατικότητα τους απαντάμε με περισσότερη Δημοκρατία, για την Ελευθερία, την Ειρήνη και την Μακεδονία μας. Διατρανώνουμε με ειρηνικό τρόπο την βούληση μας ότι δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.

Θα απαντήσουμε με περισσότερο αγώνα και συνεχή παρουσία στην Πλατεία Συντάγματος όπως ορίζει το Σύνταγμα και το Δημοκρατικό μας δικαίωμα».

 

Σειρά είχε πριν από λίγο η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία, όπου με κάλεσμά της καλεί τους Έλληνες να συγκεντρωθούν επίσης το πρωί της Παρασκευής έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο, με αίτημα την προστασία της ιστορικής μας κληρονομιάς και τη διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Κεντρικός ομιλητής πρόκειται να είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ.Πατούλης.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu