Τη σκυτάλη των προκλητικών δηλώσεων πήρε στέλεχος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος του Ερντογάν AKP.
Ο λόγος για τον Μετίν Κιουλούνκ ο οποίος δήλωσε τα εξής:
«Οι ξένοι θέλουν να βάλουν την Ελλάδα να εκτοξεύσει πυραύλους εναντίον της Τουρκίας. Τους προκαλούμε. Η Ελλάδα λέει θα εκτοξεύσει πυραύλους. Ας το κάνει να δούμε τι θα γίνει. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν. Μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία»!
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε εκ νέου την Ελλάδα για το μεταναστευτικό και την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι αδιαφορεί.
«Οι ελληνικές δυνάμεις σέρνουν και τρυπάνε τη βάρκα των μεταναστών. Οδηγούν ανυπεράσπιστους ανθρώπους στο θάνατο. Όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Η ΕΕ παρακολουθεί… Χωρίς την τουρκική ακτοφυλακή, αυτοί οι άνθρωποι θα πέθαιναν. Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει αυτή την ανήθικη σκληρότητα.
Οι ελληνικές δυνάμεις επιχειρούν να σκοτώσουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Δένουν με χειροπέδες τους ανθρώπους και τους αφήνουν να πεθάνουν».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι – Τι ειπώθηκε
- Νάταλι Πόρτμαν για Ντάιαν Κίτον:«Ήταν αμετανόητα ο εαυτός της…»
- Μητσοτάκη άκου τι λέει ο Πούτιν (video)
- Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΝ στις ΗΠΑ
- Μαρινάκης: Ο Ανδρουλάκης θα συμφωνήσει στο να διαφυλαχθεί ο ιερός συμβολισμός του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη;
- Μόσχα και Δαμασκός συζήτησαν για ενεργειακή συνεργασία
- Πακιστάν-Αφγανιστάν: Τα δύο κράτη συμφώνησαν προσωρινή κατάπαυση του πυρός
- Κομισιόν για πρόγραμμα SAFE: «Έχουμε λάβει αίτημα από την Τουρκία»
- Ύψωσαν τη ρωσική σημαία στην Ιταλία, vid
- Ισραήλ: Περιμένουμε από τη Χαμάς να επιστρέψει τις σορούς όλων των ομήρων