• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο Αλ.Τσίπρας – Η Άγκυρα διαψεύδει! (Βίντεο)

Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο Αλ.Τσίπρας – Η Άγκυρα διαψεύδει! (Βίντεο)

Απίστευτα παιχνίδια κάνει η Τουρκία.

Τι είπε ο πρωθυπουργός

«Πριν από λίγο είχα την τιμή να με υποδεχθούν κατά την άφιξή μου εδώ στο Αγαθονήσι, και κάποια μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας. Φαίνεται, ένεκα της ημέρας ήθελαν να συμμετάσχουν και αυτοί στον εθνικό μας εορτασμό. Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε κάποιους χαμηλούς ελιγμούς μέχρις ότου τα ελληνικά μαχητικά, όπως πάντα γίνεται να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις που παραβίασαν τον εθνικό μας εναέριο χώρο»

«Με σκοπό άραγε τι; Να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο του πρωθυπουργού; Πρέπει να ξέρουν ότι αυτές οι ανόητες ενέργειες δεν έχουν κανένα νόημα. Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τζάμπα, είναι το μήνυμα που θα τους στείλω. Πρώτον, γιατί εμείς θα είμαστε πάντα εκεί να υπερασπιστούμε την εθνική μας ακεραιότητα. Δεύτερον, γιατί, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρεθεί και στο πιο απομονωμένο νησί της χώρας μας στην πιο απομονωμένη και ακριτική γωνιά ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσει κολυμπώντας».

Οι δηλώσεις του Αλ Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ):

Τι υποστηρίζει η Άγκυρα

«Οι ισχυρισμοί του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ότι τουρκικά μαχητικά έκαναν παρενοχλήσεις δεν ισχύουν. Τα μαχητικά μας έκαναν τις συνήθεις αποστολές τους στο πλαίσιο ασκήσεων»

Τα σχόλια δικά σας!!

photo:eurokinissi