• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Ο Ράμα ανεβάζει τους τόνους. Χρησιμοποιεί την εκτέλεση του Κατσίφα, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ράμα ανεβάζει τους τόνους. Χρησιμοποιεί την εκτέλεση του Κατσίφα, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό, ότι οι ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, εκτέλεσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο Έντι Ράμα έκανε δηλώσεις.

Όλα όσα είπε, είναι απόλυτα προκλητικά και προσβλητικά για τον νεαρό Έλληνα. Τον αποκάλεσε τρελό και εξτρεμιστή.

Ο Ράμα λοιπόν, από την πρώτη στιγμή ανέβασε τους τόνους. Δεν σεβάστηκε το πένθος της οικογένειας του Κατσίφα. Ο Ράμα λοιπόν, έχει ξεκινήσει έναν ανθελληνικό πόλεμο, σε λεκτικό επίπεδο.

Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, που να μην οργίστηκε με αυτό το γεγονός. Η προκλητική συμπεριφορά των αλβανικών αρχών, έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια το λιγότερο. Ακόμα ένας Έλληνας έπεσε νεκρός, επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία.

Τα προβλήματα της αλβανικής κυβέρνησης:

Ήδη δύο υπουργοί έχουν παραιτηθεί, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο ίδιος ο Ράμα, εμπλέκεται σε μια πολύ σκοτεινή υπόθεση, για την οποία δεν μπορούμε να πούμε κάτι, διότι δεν υπάρχουν στοιχεία, μέχρι στιγμής.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι ο Ράμα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες της χώρας του. Χωρίς ίχνος ντροπής, χρησιμοποίησε την εκτέλεση του Έλληνα, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, αντί να κάνει μια δήλωση ήπιων τόνων και να ζητήσει έστω μια συγνώμη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...