Ο «Μακεδονικός» Οικονομικός δορυφόρος της Τουρκίας – Τι πρέπει να προσέξουμε!!!

Οι Τούρκοι θεωρούν ότι εμείς οι Έλληνες, τους κλέψαμε την Μακεδονία το 1912. Οι γείτονες μας εκτός από ανιστόρητοι, είναι και επικίνδυνοι.

Για ποιο λόγο είναι επικίνδυνοι

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα Σκόπια είναι στην ουσία ο Οικονομικός δορυφόρος της Τουρκίας, οπότε στην ουσία είναι…Τουρκία τα Σκόπια. Κακά τα ψέματα, εκείνος που έχει το χρήμα, έχει και τον έλεγχο (τουλάχιστον έτσι φαίνεται).

Η συμφωνία των Πρεσπών, είτε είναι καλή όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση, είτε κακή όπως υποστηρίζει η Αντιπολίτευση και το μεγαλύτερο μέρος του λαού, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο Τουρκικός παράγοντας να διεκδικήσει εδάφη από την Ελλάδα μέσω….Σκοπίων.

Αφού η Ελλάδα αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως βορειομακεδόνες, έχουν κάθε λόγο να θεωρούν ότι υπάρχει και η Νότια Μακεδονία με την οποία θέλουν να ενωθούν. Εδώ μπαίνει και ο παράγοντας Τουρκία.

Όπως διαβάσατε και παραπάνω, τα Σκόπια είναι ένας Τουρκικός Οικονομικός δορυφόρος, οπότε είναι φανερός ο κίνδυνος.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι είναι πολλοί αυτοί που διεκδικούν την όμορφη Μακεδονία. Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση δυστυχώς και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν.

Όπως και να έχει, ελπίζουμε ότι η Ελληνική διπλωματία στο τέλος θα υπερισχύσει αν και αυτή η προσέγγιση είναι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu