• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Ο «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» απειλεί την Ελλάδα με αιματοχυσία – «Ξυπνά» ο εφιάλτης του UCK (BINTEO)

Ο «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» απειλεί την Ελλάδα με αιματοχυσία – «Ξυπνά» ο εφιάλτης του UCK (BINTEO)

Ένοπλη ομάδα κουκουλοφόρων που αποκαλείται ως «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» δημοσίευσε βίντεο στο οποίο απειλεί ευθέως την Ελλάδα με αιματοχυσία.

 

Όπως εξηγούν ειδικοί πρόκειται για μια σοβαρή πρόκληση. Είναι σαφής η προσπάθεια εκβιασμού και εκφοβισμού του ελληνικού λαού, προκειμένου να δεχθεί νέες ιστορικές υποχωρήσεις, αυτή την φορά σε περίπτωση που εγερθεί, με την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, θέμα και με την Αλβανία και τις αλβανικές διεκδικήσεις εις βάρος της χώρας μας.

«Η Εθνική Ένωση της Αλβανίας είναι μια ιστορική απαίτηση και μέρος του δικαιώματος του λαού», αναφέρουν οι Αλβανοί κουκουλοφόροι.

«Πρέπει να πιέσουμε πολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα να αποσύρει τον στρατιωτικό νόμο με την Αλβανία. Να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των Αλβανών σε Πρέσεβο, Μακεδονία (σ.σ. Σκόπια) και Ελλάδα», υποστηρίζουν, σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Είναι σοβαρό. Ειδικά όταν κρύβονται πίσω από κουκούλες και καλάσνικοφ. Δεν ξέρουμε αν είναι μια δική τους κίνηση ή άμεσα είναι «φίλοι» των Τούρκων», τονίζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων.

Από την δίλεπτη προπαγάνδα δε θα μπορούσε να λείπει το μεγάλο τους απωθημένο: η υποτιθέμενη «Μεγάλη Αλβανία», την οποία τους έχουν υποσχεθεί, προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια.

Και φυσικά δεν πρόκειται απλά για ακραίες φωνές, καθώς η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας συνιστά πάγιο αίτημα των Αλβανών.

Στρατιωτικοί αναλυτές φοβούνται ότι ο Αλβανικός εθνικός Στρατός θα… «ξυπνήσει» κάποιον βραχίονα του UCK.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu