• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Νέο μήνυμα Τσιάρτα με πολλούς αποδέκτες: «Βία Αλέξη είναι και ο τρόπος που χειρίζεστε το θέμα της Μακεδονίας!»

Νέο μήνυμα Τσιάρτα με πολλούς αποδέκτες: «Βία Αλέξη είναι και ο τρόπος που χειρίζεστε το θέμα της Μακεδονίας!»

Άλλη μία ηχηρή παρέμβαση του πρώην ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσιάρτα,

αυτή τη φορά με αφορμή τον ντόρο που προκλήθηκε για τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:

«Αλέξη, είμαι κατά της βίας. Αλλά ξέρεις κάτι; Αναρωτήθηκες μήπως αντί για ακροδεξιούς, φασίστες,ομοφοβικούς και ο,τι άλλη σαχλαμάρα λέτε, αυτοί που ξέσπασαν είναι απλοί,προδομένοι, ταπεινωμένοι και εξαπατημένοι από την κυβέρνησή σας Έλληνες πατριώτες;

Αποθέωση στον Κεμάλ, δε με νοιάζει αν σκοτώθηκαν Έλληνες όπως δήλωσε ο κυρ Γιάννης και παρουσία στην εκδήλωση για την γενοκτονία δεν παει. Είναι πολύ υποκριτικό. Βία είναι Αλέξη προς τους Έλληνες και ο τρόπος που χειρίζεστε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Βία είναι και τα προκλητικά νομοσχέδια που ψηφίζετε. Βία είναι να αλωνίζουν οι λάθρο-οτιδήποτε και σεις να τους λέτε πρόσφυγες όλους.

Υπάρχουν λάθρο-οτιδήποτε και υπαρχουν και πρόσφυγες, μην μπερδεύεστε. Βία είναι και το ξεπούλημα της χώρας. Ωμή θα έλεγα πολλές φορές. Βία είναι να βγαίνει με άδεια ο Κουφοντίνας. Βία ήταν και στη MARFIN. Η χειρότερη βία όμως Αλέξη είναι η ελπίδα που πούλησες στους Έλληνες και τους εξαπάτησες. Όπως και οι εξαγγελίες που δεν τήρησες. Βία δεν είναι μόνο με χειροδικίες. Τον Έλληνα κάνατε το λάθος και τον υποτιμήσατε παίζοντας με τη φωτιά. Ξαναλέω, είμαι κατά οποιασδήποτε μορφής βίας. Φτάνει όμως με την υποκρισία».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu