Νέες δηλώσεις Καμμένου, για τους δύο στρατιωτικούς

O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος,

εχθές παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων, που έγιναν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδη. Το μνημείο τοποθετήθηκε στην είσοδο του Τύμβου Μακεδονίτισσας στην Λευκωσία.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, έκανε κάποιες δηλώσεις για τους δύο στρατιωτικούς.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του υπουργού

Θέλω, μαζί με εσάς, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, να στείλουμε ένα μήνυμα στους γονείς των στρατιωτικών που βρίσκονται σήμερα φυλακισμένοι στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας στην Αδριανούπολη. Στέλνουμε ένα μήνυμα στους Έλληνες στρατιωτικούς να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι, όπως το κρατούν αλλά και στους γονείς τους να κάνουν υπομονή.

Η Τουρκία είναι ίδια, δεν αλλάζει, συνεχίζει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, συνεχίζει να δολοφονεί και να συλλαμβάνει, να κρατά ομήρους χωρίς καν να έχει αποδώσει κατηγορίες. Θα πρέπει να καταλάβει ότι απέναντί της θα έχει το σύνολο του ελεύθερου κόσμου.

Ο κ.Καμμένος έστειλε το μήνυμα να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι οι δύο στρατιωτικοί αλλά από ότι φαίνεται δεν γνωρίζουμε, πότε ακριβώς θα απελευθερωθούν και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα.

Εδώ και 141 ημέρες οι στρατιωτικοί βρίσκονται κλεισμένοι στις Τουρκικές φυλακές. Αρχικά είχαμε ακούσει ότι θα παραμείνουν φυλακισμένοι για λίγες ημέρες, οι λίγες ημέρες όμως έγιναν μήνες και ελπίζουμε ότι οι μήνες δεν θα γίνουν χρόνια.

  • 45
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...