• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα ΕΞΕΛΙΞΗ: «Γκρίζοι Λύκοι» και «Αρχές» ψάχνουν τον Έλληνα που κατέβασε την τουρκική Σημαία στα Κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ΕΞΕΛΙΞΗ: «Γκρίζοι Λύκοι» και «Αρχές» ψάχνουν τον Έλληνα που κατέβασε την τουρκική Σημαία στα Κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αριστερόστροφοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι κατηγορούν τον νεαρό ως σοβινιστή - Στο πλευρό του πολλοί Έλληνες της Κύπρου...

Στο προηγούμενο άρθρο μας διαβάσατε για τον 16χρονο Έλληνα που κατέβασε την τουρκική Σημαία στην κατεχόμενη Κύπρο. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν αν προσπαθήσουν να σκοτώσουν και αυτόν όπως τον Σολωμό Σολωμού.

Ήδη στα social media οι «Γκρίζοι Λύκοι» έχουν ξεσπαθώσει κατά του Ελληνοκύπριου μαθητή, με επιθετικές αναρτήσεις μίσους, θέλοντας προφανώς να τον βρουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ψεύδο-πρωθυπουργός” Ερσίν Τατάρ καταδίκασε το γεγονός, και ανακοίνωσε πως την Δευτέρα θα μεταβεί στη Λύση για να παρευρεθεί στην τελετή έπαρσης της τουρκικής σημαίας στο Δημοτικό Σχολείο.

Την ίδια ώρα οι κατοχικές «Αρχές», σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, διεξάγουν έρευνες, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του 16χρονου Έλληνα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, αξιοποιούν το βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα στο Δημοτικό Σχολείο της Λύσης.

Ελέγχουν δε, τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν στο σημείο εισόδου απ’ όπου εισήλθαν την περασμένη Κυριακή στα κατεχόμενα πρόσφυγες κάτοικοι της Λύσης, προκειμένου να εκκλησιαστούν στην εκκλησία της Παναγίας πρώτη φορά μετά την τουρκική εισβολή του 1974, όπως και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα των κατοχικών «Αρχών» στην «Πράσινη Γραμμή».

Ποιοι θα το βρουν πρώτοι; Τι θα του κάνουν επειδή κατέβασε την σημαία της χώρας που παράνομα κατέχει ελληνικό έδαφος;

ΦΩΤΟ eurokinissi