• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Μετά την «ενοποίηση» Αλβανίας και Κοσόβου αποκαλυπτικό ρεπορτάζ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την Ελλάδα (BINTEO)

Μετά την «ενοποίηση» Αλβανίας και Κοσόβου αποκαλυπτικό ρεπορτάζ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την Ελλάδα (BINTEO)

Κύκλωμα με αρκετά πλοκάμια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «STOP» της τηλεόρασης «tvklan» το θέμα ήταν πως οι Αλβανοί μπορούν να αποκτήσουν ένα διαβατήριο από μία από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς καν να βγουν από την Αλβανία.

Σύμφωνα με το βίντεο-ντοκουμέντο, με 1000 ευρώ μπορεί ένας Αλβανός να αγοράσει Ελληνικό διαβατήριο, να έρθει στην χώρα μας και να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Κατά αυτόν τον τρόπο, δεν αποκλείεται να ενισχυθεί το αλβανικό στοιχείο σε ελληνικές ελεύθερες περιοχές, τις οποίες εποφθαλμιούν οι Αλβανοί, όπως το Κόσοβο, το οποίο, όπως πρώτο το el.gr, σας ενημέρωσε και μετά έγινε μία ελάχιστη αναφορά από κάποια ΜΜΕ.

Θυμηθείτε:

Η είδηση που έπρεπε να είναι ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στα ελληνικά κεντρικά δελτία ειδήσεων – Στο Ιπέκιο ξεκίνησε αυτό που «ονειρεύονται»

Πρόκειται για μία περίεργη και επικίνδυνη εξέλιξη!

Διαβάζουμε από την ενημερωτική σελίδα της Βορείου Ηπείρου «himara.gr», η οποία επικαλείται την μετάφραση από το «Βαλκανικό Περισκόπιο».

H εκπομπή ‘Stop’ του τηλεοπτικού σταθμού Tv Klan είχε θέμα πως οι Αλβανοί μπορούν να αποκτήσουν ένα διαβατήριο από μία από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς καν να βγουν από την Αλβανία.

Αναφέρει ο παρουσιαστής:

Μια κρυφή κάμερα δείχνει πως με 1000 ευρώ στο χέρι, γινόσαστε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Ο «έμπορος» αυτής της επιχείρησης είναι ο Αντέμ Πιτσάρι που δίνει εγγύηση 100% για την επιτυχία αυτής της υπόθεσης και θα μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεσθε με μια νέα ταυτότητα για μια νέα ζωή, σε όποια χώρα της Ευρώπης θέλετε.

Ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά:

Ένας πολίτης υπέβαλλε μόνο 2 φωτογραφίες και το απαιτούμενο ποσό και σε τέσσερις ημέρες ή το πολύ σε μία εβδομάδα πήρε στο χέρι το ελληνικό διαβατήριο με στοιχεία ταυτότητας ‘Γιάννης Γκοργκούλας’ / «Janis Gorgulas».

Στην εκπομπή παρουσιάζεται βίντεο στο οποίο δημοσιογράφοι πήγαν να συναντήσουν στο Δυρράχιο τον μεσολαβητή Αντέμ Πιτσάρι για να δουν πως μπορούν να αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο και να νοιώσουν Ευρωπαίοι πολίτες.

Ακολουθεί ένας διάλογος με την κρυφή κάμερα και κατά τη συζήτηση ο Πιτσάρι τους υπόσχεται ότι το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουν ελληνικό διαβατήριο από την Αθήνα, αρκεί να του δώσουν το ποσό των 1000 ευρώ…

Δείτε εικόνα από τα αλβανόφωνα βίντεο. Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ ακούγεται μάλιστα και ελληνική μουσική, ενώ φαίνονται ελληνικά διαβατήρια και ταυτότητες:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu