Διάβημα στον Ουκρανό πρεσβευτή στην Αθήνα πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Θεμιστοκλής Δεμίρης.
Το διάβημα στον Ουκρανό πρέσβη στην Αθήνα έγινε με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, αναφορικά με την ανάγκη πρότερης ενημέρωσης της ελληνικής πλευράς για την φύση του φορτίου του ουκρανικού αεροσκάφους που κατέπεσε στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου.
Το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας έδωσε εντολή στον πρεσβευτή της Ελλάδας στο Βελιγράδι να πραγματοποιήσει, επίσης άμεσα, διάβημα αναφορικά με την ανάγκη πρότερης ενημέρωσης της ελληνικής πλευράς από τη σερβική για την φύση του φορτίου του αεροσκάφους Antonov.
Εν τέλει, πέρα από αυτού του είδους τις κινήσεις επικοινωνιακής τακτικής και εντυπωσιασμού, ο ελληνικός λαός ακόμα δεν έμαθε τι ακριβώς περιείχε το μοιραίο Antonov και σε ποιόν πήγαιναν τα όπλα.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακλαμάνης: Τι δήλωσε για τις παρεμβάσεις «γαλάζιων βουλευτών» για τα ΕΛΤΑ και για τον «κόφτη» στη Βουλή
 - ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Οκτώβριο, αλλά εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
 - Χαρακόπουλος: Τα fake news μπορεί να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές
 - Κάτι τρέχει με τους Κούρδους στην Τουρκία – Τι ζήτησε ο Μπαχτσελί
 - Και από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ η εξυπηρέτηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων
 - Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες
 - Κουρδικό: Σπάνιο μήνυμα Οτσαλάν που αφορά και την Τουρκία
 - Νέος θάλαμος χημειοθεραπειών στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
 - Χαλκιδική: Προς ολοκλήρωση ο οδικός άξονας Βαρβάρας–Νεοχωρίου
 - Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία του μετρό στη Θεσσαλονίκη
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








