Με τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας η φιέστα Ράμα στην Αθήνα! Δεν διάλεξε τυχαία τις 12/5, vid

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής καταφθάνει στην Αθήνα ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μία ανεπίσημη επίσκεψη- «αστραπή» στη χώρα μας.

Παρόλο που…κανείς -στα λόγια τουλάχιστον- δεν δείχνει να θέλει αυτό το προεκλογικό «πανηγύρι» του Αλβανού ηγέτη, εντούτοις από την κυβέρνηση κρατούν χαμηλούς τόνους.

Ενδεικτικό των προκλητικών προθέσεων του Ράμα είναι πως η φιέστα του θα λάβει χώρα ακριβώς ένα χρόνο μετά την αδικαιολόγητη σύλληψη του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, με τον ελληνισμό της Β. Ηπείρου να «βράζει»!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Έντι Ράμα θα φτάσει στην Αθήνα λίγο μετά τις 8 το πρωί και αμέσως θα ξεκινήσει για το Γαλάτσι όπου και πρόκειται να διεξαχθεί η ομιλία του.

Υπολογίζεται πως θα συγκεντρωθούν περί τις 6-7χιλ. ομοεθνείς του, ενώ έξω από το κλειστό γήπεδο που θα μιλήσει θα στηθεί και γιγαντοθόνη.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως θα γίνει ανάκρουση του ελληνικού Εθνικού Ύμνου και του ύμνου της Αλβανίας, ενώ έξω από το κλειστό γήπεδο θα υψωθούν τρεις σημαίες: Μία ελληνική, μία αλβανική και μία της Ε.Ε.

Οι έλεγχοι από τις αστυνομικές αρχές είναι ήδη από σήμερα εξονυχιστικοί. Αξίζει δε να σημειωθεί πως σε ύψιστη ετοιμότητα θα τεθούν σχεδόν 1.500 αστυνομικοί που θα είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή διεξαγωγή της…αλβανικής φιέστας.

Το απόγευμα της Κυριακής, δίχως να συναντήσει κανέναν εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης ο Έντι Ράμα θα αποχωρήσει.

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί