• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Με αυτούς μας ταυτίζουν – Η προπαγάνδα αρπαγής της Μακεδονίας που πρέπει να ξέρετε πριν είναι αργά

Με αυτούς μας ταυτίζουν – Η προπαγάνδα αρπαγής της Μακεδονίας που πρέπει να ξέρετε πριν είναι αργά

Στα Σκόπια, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρίστιαν Μίκοσκι κατηγόρησε τον Ζόραν Ζάεφ για “συνθηκολόγηση” και για “επιδειξιομανία εις βάρος του λαού”.
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Είμαστε σίγουροι πως η συγκεκριμένη στάση της αντιπολίτευσης των Γκρουέφσκι και Ιβάνοφ είναι στημένη.

Γιατί το λέμε αυτό;

Εύκολο!

Δίνεται η ευκαιρία σε κυβέρνηση και δυτικά ΜΜΕ, τα οποία στηρίζουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας, να υποστηρίξουν πως τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση, όσο και οι Έλληνες πατριώτες του λαού συμπεριφέρονται, όπως οι «εθνικιστές» των Σκοπίων, οι οποίοι είχαν μετατρέψει τα Σκόπια Disneyland με τα αγάλματα του κλεμμένου ελληνικού παρελθόντος.

Αυτό τόνισε και πριν από λίγο ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως δεν μπορεί να έχουν δίκιο τόσο οι σκοπιανοί αντιπολιτευόμενοι, όσο και η Νέα Δημοκρατία που λένε πως Ζάεφ και Τσίπρας, αντίστοιχα, τα έδωσαν όλα και ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.

Το κόλπο λοιπόν είναι να ταυτιστούν οι όποιες ελληνικές αντιδράσεις με την σκοπιανή αντιπολίτευση, η οποία πιστέψτε μας πανηγυρίζει μαζί με την κυβέρνηση για την αναγνώριση, με υπογραφή ελλαδικής κυβέρνησης, του «μακεδονισμού» με τις αλυτρωτικές του βλέψεις εις βάρος της Ελλάδας.

«Με την συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο πολιτικής συνεργασίας, οικονομικής συνεργασίας, αλληλεγγύης και φιλίας στα Βαλκάνια. Και κλείνει ένας ολόκληρος κύκλος εθνικιστικών εξάρσεων, που είναι και το πρωταρχικό πολιτικό κέρδος από αυτήν την συμφωνία», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Το πολιτικό κέρδος της κυβέρνησης είναι το ότι ανοίγει ο δρόμος για την αρπαγή της Μακεδονίας με την «μορφή» κρατιδίου. Είναι στο χέρι μας να μην τα καταφέρουν. Αρκεί να μην μασήσουμε την «προπαγάνδα» ταύτισης των Ελλήνων με τα καραγκιοζιλίκια Σκοπιανών αλλά και Αλβανών και Τούρκων.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu