• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Μαλακάσα: Φόβοι για βεντέτες ανάμεσα στους πρόσφυγες – Οι Αφγανοί σκότωσαν Σύριο πρόσφυγα

Μαλακάσα: Φόβοι για βεντέτες ανάμεσα στους πρόσφυγες – Οι Αφγανοί σκότωσαν Σύριο πρόσφυγα

Φασάριες και επεισόδια εκτυλίσσονται στον καταυλισμό των μεταναστών στην Μαλακάσα, με Αφγανούς να σκοτώνουν έναν Σύριο πρόσφυγα. Η ΕΛΑΣ φοβάται περαιτέρω επεισόδια και ότι το περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί σε βεντέτα.

Ηδη έχουν γίνει έντεκα συλλήψεις για τη θανατηφόρο συμπλοκή. Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν το θύμα της ανθρωποκτονίας ή κάποιος συμπατριώτης του, που διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας Μαλακάσας πέταξε μέσα σε κοντέϊνερ που έμενε ένας άνδρας από το Αφγανιστάν, έναν σκύλο. Η συγκεκριμένη ενέργεια θεωρήθηκε σοβαρή προσβολή, η οποία θα έπρεπε να απαντηθεί, με τον νεαρό από το Αφγανιστάν να ειδοποιεί τους ομοεθνείς του. Η άγρια συμπλοκή είχε αποτέλεσμα νεκρό έναν νεαρό από τη Συρία και 8 τραυματίες.

Ήταν τέτοια η βαναυσότητα της συμπλοκής και του εγκλήματος, που είχε χαρακτηριστικά και έντονου… παραδειγματισμού. Οι δράστες δεν δίστασαν να τοποθετήσουν ένα κινητό τηλέφωνο στο… στόμα του θύματος, που είχε πέσει νεκρός από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, τα οποία προήλθαν από ξυλοδαρμό και λιθοβολισμό.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu