• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Κηδεία Κατσίφα: Απαγορεύουν την είσοδο, λεωφορείων από την Ελλάδα οι Αλβανοί. «Σέρνουν» για ανακρίσεις, στελέχη βορειοηπειρωτικών οργανώσεων

Κηδεία Κατσίφα: Απαγορεύουν την είσοδο, λεωφορείων από την Ελλάδα οι Αλβανοί. «Σέρνουν» για ανακρίσεις, στελέχη βορειοηπειρωτικών οργανώσεων

Σήμερα στις 14:00, οι γονείς, οι συγγενείς και πάνω από 2000 ομογενείς και Ελλαδίτες, θα πούνε το τελευταίο αντίο, στον εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Ακόμα και σε αυτή την δύσκολη στιγμή, οι Αλβανοί ανεβάζουν τους τόνους και δεν σέβονται το πένθος των Ελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Πρώτο Θέμα, οι αρχές της γειτονικής χώρας, με διάφορες προφάσεις απαγορεύουν την είσοδο στην Αλβανία, των λεωφορείων από την Ελλάδα, ενώ παράλληλα σέρνουν σε ανακρίσεις στελέχη βορειοηπειρωτικών οργανώσεων.

Οι εκπρόσωποι αυτών των οργανώσεων, ζητάνε την παρέμβαση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ώστε να σταματήσουν οι Αλβανοί να προκαλούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάζουμε στον ιστότοπο iellada, η ελληνική αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους στα λεωφορεία που μεταφέρουν, τους Έλληνες στην Βόρεια Ήπειρο.

Παράλληλα ακούσαμε στα ΜΜΕ, ότι ισχυρές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, παρακολουθούν την μετακίνηση των Ελλήνων.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι φοβούνται την αντίδραση των Ελλήνων, οι οποίοι νιώθουν αδικημένοι. Άλλος ένας ήρωας του ελληνισμού, έπεσε νεκρός επειδή σήκωσε την ελληνική σημαία.

Ελπίζουμε ότι οι Έλληνες, δεν θα ξεχάσουν ποτέ την θυσία του Κατσίφα!!!

Συμπέρασμα

Οι Αλβανοί φοβούνται τους Έλληνες και εκτός από αυτό, συνεχίζουν να έχουν μια προκλητική συμπεριφορά απέναντι μας. Δεν είναι δυνατόν να εκτελούν τον Κατσίφα και από πάνω να ζητάνε και τα ρέστα. Διαβάσατε παραπάνω, τι κάνουν!!!!

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...