• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • «Καταπέλτης» ο Ψωμιάδης: «Μοναδικός υπεύθυνος ο Μπουτάρης για τα επεισόδια εις βάρος του!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καταπέλτης» ο Ψωμιάδης: «Μοναδικός υπεύθυνος ο Μπουτάρης για τα επεισόδια εις βάρος του!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως επέρριψε ο ίδιος την ευθύνη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την προκλητική του παρουσία που επέφερε και τα επεισόδια εις βάρος του.

Πυρ και μανία εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας για την προκλητική παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στην εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Από την αρχή της τοποθέτησής του, ο Π.Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως καταδικάζει την άγρια επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου κατά του Γιάννη Μπουτάρη, σημειώνοντας μάλιστα πως ο ίδιος θα τον βοήθαγε εάν βρισκόταν πλησίον στον Δήμαρχο.

Εν τη συνεχεία και αφού απέρριψε το ότι ο ίδιος ανήκε στην κατηγορία των υπευθύνων για τον ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε έντονο ύφος υποστήριξε:

«Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Μπουτάρης, ο οποίος με την παρουσία του προκάλεσε. Για αυτή τη δήλωση για τον Κεμάλ δεν άκουσα ποτέ κανέναν πολιτικό να καταδικάσει αυτό που είπε», είπε ο κ.Ψωμιάδης, δείχνοντας στην κάμερα την πρότερη προκλητική δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τις σφαγές του Κεμάλ.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης:

«Δεν είδα ποτε επίσης κανέναν πολιτικό να καταδικάζει αυτά που είχε πει ο Μπουτάρης για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σεραφείμ, ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει πολύ ξύλο».

Φέρνοντας σε φανερή αμηχανία τους παρουσιαστές της εκπομπής, ο κ.Ψωμιάδης συνέχιζε σε έντονο ύφος, παρουσιάζοντας το παράδειγμα του gay pride, για το οποίο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εν γνώσει του έδωσε άδεια να πραγματοποιηθεί ανήμερα με τις εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία του Πόντου:

«Εδώ είναι ένας ξεβράκωτος ποδηλάτης και με πολύ θαυμασμό τον παρακολουθεί ο Δήμαρχος. Αν την εκδήλωση των gay, που εγώ σέβομαι την διαφορετικότητα, την πραγματοποιούσε την ημέρα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, τι θα γινότανε τότε; 

Αν έβγαινε ο Δήμαρχος της Χάιφα ή της Ιερουσαλήμ και έλεγε πως «χέστηκα αν ο Χίτλερ έσφαξε Εβραίους; 

Είναι πολύ αργά για δάκρυα. Αφήστε τώρα την καταδίκη», είπε ο κ.Ψωμιάδης απευθυνόμενος στον παρουσιαστή Γ.Παπαδάκη και συνέχισε:

«Την ίδια ώρα χθες στο τουρκικό προξενείο οι Τούρκοι γιόρταζαν την σφαγή των Ποντίων. Την ίδια ώρα οι τουρκικές εφημερίδες έγραφαν: «αγαπάμε τον Μπουτάρη επειδή αγαπάει τους Τούρκους»»:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu