• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Καταγγελίες του αρχηγού της Σκοπιανής αντιπολίτευσης: «Ο Ζάεφ εκβιάζει βουλευτές για να επικυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Καταγγελίες του αρχηγού της Σκοπιανής αντιπολίτευσης: «Ο Ζάεφ εκβιάζει βουλευτές για να επικυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Να εγκαταλείψει άμεσα τις προσπάθειες για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών κάλεσε για ακόμη μια φορά σήμερα τον Ζόραν Ζάεφ, ο επικεφαλής του VMRO- DPMNE Κρίστιαν Μίτσκοσκι.

 

«Με το να μη παραιτείται από την επιζήμια Συμφωνία (των Πρεσπών), ο Zάεφ δεν σέβεται τη βούληση των πολιτών και το μήνυμα του δημοψηφίσματος ότι η Συνθήκη απορρίπτεται» δήλωσε συγκεκριμένα.

Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων ότι εκβιάζει βουλευτές της αντιπολίτευσης για να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας και υποστήριξε ότι «η συμφωνία με την οποία ο Ζάεφ θέλει να προδώσει το κράτος και το λαό είναι η τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια για να σώσει την καριέρα του και να ξεφύγει από την ευθύνη για όλα τα σκάνδαλα».

«Αυτό δεν θα περάσει. Με την απόρριψη της πρότασης που κατέθεσα, ο Ζάεφ και η κυβέρνηση έδειξαν ότι φοβούνται ελεύθερες, δίκαιες και δημοκρατικές εκλογές, γιατί ξέρουν ότι στις εκλογές θα είναι μόνοι τους και θα υποστούν βαριά ήττα, όπως στο δημοψήφισμα» υποστήριξε ο Μίτσκοσκι.

(protothema)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu