Η πιο γρήγορη κωλοτούμπα του Καμμένου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλα έλεγε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ίδιος το πρωί και άλλα λέει επίσης στα κανάλια το βράδυ!

Ο λόγος για τον Υπουργό Εθνική Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος προέβη πριν από λίγο στην μακράν γρηγορότερη πολιτική του «κωλοτούμπα».

Πιο συγκεκριμένα, και ενώ το πρωί ενώπιον των δημοσιογράφων ο κ.Καμμένος διεμήνυε πως όταν έρθει η συμφωνία για κύρωση από τη Βουλή, τότε θα έριχνε την κυβέρνηση, ο ίδιος…άλλαξε κατά πολύ τα λεγόμενά του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο επί 3μιση χρόνια κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση αναφέρθηκε στο «αν, όταν και εφόσον» έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή και υπό κάποιες (άγνωστες) προϋποθέσεις θα ζητήσει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Μάλιστα σε άλλο σημείο ο Πάνος Καμμένος…δεσμεύτηκε ξεκάθαρα πως θα στηρίξει μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που βεβαίως δεν είχε αφήσει καν να εννοηθεί στην πρωινή του παρέμβαση:

«Η κυβέρνηση αυτή έχει ημερονηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019. Είπατε δύο λέξεις κλειδιά. Εάν έρθει η συμφωνία και γι’ αυτό πρέπει να γίνουν πολλά βήματα, όπως εκλογές στα Σκόπια και να ανατραπεί ο πρόεδρος. Αυτό για μένα, θα τραβήξει δύο χρόνια. Θα πρέπει να διασφαλιστεί και η γνώμη του λαού της ΦΥΡΟΜ. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει Αλβανός πολίτης που να ψηφίσει.

Το δεύτερο είναι το 151. Θα σας θυμίσω ότι στην ανακοίνωση του Μαξίμου, άφησε ανοιχτό το ενδέχομενο για μεγάλη κυβερνητική πλειοψηφία. Σήμερα ο κ. Μοσκοβισί ανακοίνωσε την έξοδο από τα μνημόνια.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έπεμψαν τον κ. Μοσκοβισί γιατί είπε ότι θα έχουμε καθαρή έξοδο. Ο κ. Χατζηδάκης σχεδόν έκλαιγε.

Πριν λίγο ο κ. Μεϊμαράκης έβγαλε ένα πολύ σημαντικό tweet. Αντί ο κ. Μητσοτάκης να ακολουθήσει τη σοβαρή γραμμή του κ. Μεϊμαράκη, επέλεξε την ακροδεξιά λογική του «Γερούν βάστα γερά». Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν το Σκοπιανό.

Το Βόρεια Μακεδονία το είχε προτείνει η Νέα Δημοκρατία. Η θέση μου για το Σκοπιανό ήταν γνωστή στον Τσίπρα. Είπα ότι όταν έρθει και αν έρθει, και αν έρθει με 151 και όχι με 180, είμαι υποχρεωμένος να δώσουμε τον λόγο στον ελληνικό λαό. Δεν θα επιτρέψω η συμφωνία αυτή να έρθει με 151 ψήφους και τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός. Εάν, όταν και εφόσον.

Ο κ. Κοτζιάς είναι εκπρόσωπος μίας κυβέρνησης με δύο κόμματα. Έχει προσωπικές απόψεις, με τις οποίες διαφωνούμε, αλλά όταν είναι υπουργός Εξωτερικών, εκπροσωπεί μία κυβέρνηση συνεργασίας.

Είμαι ευτυχής που έγινε η διαπραγμάτευση. Αυτοί οι οποίοι κάνουν τους Μακεδονομάχους είχαν παραδώσει τα πάντα. Ο Σαμαράς, ο μεγαλύτερος Μακεδονομάχος, είχε υπογράψει το Μακεδονία σκέτο. Στηρίζω τον Τσίπρα και την κυβέρνηση μέχρι τέλους».

Δείτε τι είπε μερικές ώρες πριν, στις 9 το πρωί ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu