• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Φαρσοκωμωδία: Οι Σκοπιανοί, νευρίασαν επειδή….η Μακεδονία, ξεπουλήθηκε στην Ελλάδα (Βίντεο)

Φαρσοκωμωδία: Οι Σκοπιανοί, νευρίασαν επειδή….η Μακεδονία, ξεπουλήθηκε στην Ελλάδα (Βίντεο)

Οι Σκοπιανοί Εθνικιστές, θέλουν να μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα, καθώς θεωρούν ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι καλή.

Θεωρούν κακή την συμφωνία των Πρεσπών γιατί έτσι τους είπε το εθνικιστικό κόμμα. Η πολιτική είναι πολιτική και πλέον η Αντιπολίτευση δεν έχει κάποιο ατού, οπότε ρίχνει στάχτη στα μάτια των πολιτών.

Υπενθύμιση

Ανάμεσα σε άλλα, η συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει πολλά δυσάρεστα για την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η κυβέρνηση Ζάεφ, θεωρεί ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες, οι οποίοι μιλάνε την Μακεδονική γλώσσα.

Επομένως γιατί η Αντιπολίτευση των Σκοπίων, δημιουργεί χαμό; Πρόκειται για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τίποτα παραπάνω ΑΛΛΑ:

Οι Εθνικιστές, έβγαλαν ένα μουσικό βίντεο κλιπ, στο οποίο ένας νεαρός, κρατάει πιστόλι και μαχαίρι έξω μια εκκλησία και ορκίζεται ότι δεν θα….ξεπουληθεί η Μακεδονία….στους Έλληνες.

Μιλάμε για την απόλυτη φαρσοκωμωδία:

Φτάσαμε στο σημείο, οι Σκοπιανοί να διαμαρτύρονται επειδή οι Έλληνες, έχουν το δικαίωμα (μέχρι στιγμής;), να λένε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά για την επιβίωση του Έθνους, ίσως και να γελούσαμε.

Να μην αναφέρουμε και το γεγονός, ότι οι ανύπαρκτοι γείτονές μας, ξαφνικά πήραν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το χρησιμοποιούνε σε όλα τα Διεθνή φόρουμ!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu