Έξαλλη η Τουρκία με ΝΑΤΟ: «Κατέβασε την ανάρτηση εξαιτίας της κακομαθημένης Ελλάδας»

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας απέναντι στο ΝΑΤΟ,

επειδή διέγραψε την ανάρτηση με την οποία συνέχαιρε την Άγκυρα για την 30ή Αυγούστου, που γιορτάζει την εθνική της επέτειο, η οποία, για την Ελλάδα, είναι η Μικρασιατική Καταστροφή.

«Είναι απαράδεκτο η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCOM) να διαγράφει τη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την 30ή Αυγούστου και την Ημέρα της νίκης των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, υποχωρώντας απέναντι σε μια εγωιστική και κακομαθημένη στάση άλλου μέλους του ΝΑΤΟ.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, «η διαγραφή του μηνύματος για την Ημέρα της νίκης, που δεν αποτελούσε πρόβλημα, ούτε είχε εκφραστεί κάποια αντίδραση εδώ και χρόνια, βασιζόμενη στην απαίτηση μίας χώρας, που δεν διστάζει να σαμποτάρει ακόμη και τις αποστολές του ΝΑΤΟ, κλειδώνοντας ένα αεροσκάφος μας, δυσφημεί την ταυτότητα και το γόητρο του ΝΑΤΟ».

Για να καταλήξει: «Είτε αναγράφεται είτε όχι, το γεγονός ότι κερδίσαμε το 1922 δεν μπορεί να αλλάξει».

(ΦΩΤΟ:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί