Προβοκάτσια Ερντογάν-Ακιντζί: Ετοιμάζουν ολοκληρωτική εισβολή στην ΚΥΠΡΟ (Βίντεο)

Υπάρχει ένα σενάριο «πολύ δύσκολο» για την Κύπρο, για το οποίο δεν συζητάμε σαν χώρα.

Του Γιώργου Φαρμάκη

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα στα κατεχόμενα.

Με αφορμή την τουρκική εισβολή στην Συρία, ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ακιντζί δήλωσε ότι η Τουρκία δεν κάνει ειρηνευτικούς πολέμους και ότι κατά την εισβολή του 74 στην μεγαλόνησο, διέπραξε εγκλήματα. Το ίδιο είπε και για τον πόλεμο κατά των Κούρδων.

Ο Ερντογάν έβρισε στην κυριολεξία τον Ακιντζί. Μιλάμε για την απόλυτη κόντρα ή και όχι. Πιθανότατα οι Τούρκοι ετοιμάζουν προβοκάτσια στην Κύπρο με αφορμή την κόντρα των δύο ηγετών ή υπάρχει και το σενάριο που όντως θέλει τον Ακιντζί να έχει έρθει σε κόντρα με τον Ερντογάν εξαιτίας ιδεολογικών διαφορών.

Δείτε το ρεπορτάζ του euronews:

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την φαινομενικά καλή συμπεριφορά που έδειξε ο Ακιντζί. Υπάρχει παρασκήνιο για το οποίο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Πάντα υπάρχει και ο πολιτικός παράγοντας βέβαια που θέλει τον ηγέτη του ψευδοκράτους να ακολουθεί την Αριστερή ιδεολογία, οπότε σίγουρα δεν θέλει πατρίδες και σύνορα (σε αυτή την περίπτωση). Το σενάριο αυτό είναι απίθανο.

Δεν υπάρχει τουρκοκυπριακή διοίκηση αλλά τουρκική. Προσοχή στην Κύπρο. Οι Τούρκοι δεν «παίζουν τίμια» να το πούμε λαϊκά.

Μακάρι να μην ισχύει το παραπάνω σενάριο, αλλά κάτι ετοιμάζει η Άγκυρα!

Πηγή εικόνας: eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...