Έρχεται η μεγάλη ανατροπή: Η Μακεδονία, θα σώσει την Ελλάδα (Βίντεο)

Η Συμφωνία των Πρεσπών, βρήκε απέναντι την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Όλοι είδαμε τις εικόνες των συλλαλητηρίων, όπως είδαμε και την βία που άσκησε στους πολίτες η αστυνομία, με άνωθεν εντολές.

Ακούσαμε και για τις προληπτικές συλλήψεις στα Γιαννιτσά. Γενικά είδαμε και ακούσαμε πολλά το τελευταίο διάστημα. Τώρα κατάλαβαν οι Έλληνες, τι σημαίνει Διεθνισμός. Βέβαια οι Διεθνιστές δεν βγήκαν μόνοι τους οι άνθρωποι, αφού η πλειοψηφία τους επέλεξε 3 φορές (2 εκλογικές αναμετρήσεις και στήριξη των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοψήφισμα).

Από ότι φάνηκε όμως, κανένας δεν περίμενε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει αυτά που έλεγε και όμως τα εφάρμοσε. Φυσικά εννοούμε την Διεθνιστική εξωτερική πολιτική που εφάρμοσε και όχι την οικονομική.

Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η Συμφωνία των Πρεσπών. Ο σημερινός πρωθυπουργός, δεν δήλωσε πότε, ότι δεν θα λύσει το Σκοπιανό με τον δικό του τρόπο. Με τον τρόπο της Διεθνιστικής Αριστεράς. Έγινε πρωθυπουργός με τις ψήφους των Ελλήνων και υπέγραψε την Συμφωνία που βρήκε απέναντί της τους Έλληνες.

Αυτή του η απόφαση, έφερε πολλές αντιδράσεις. Πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα, βγήκαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Το Σκοπιανό, από ότι φάνηκε στην πράξη, είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για τους Έλληνες.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους μαθητές που έκαναν καταλήψεις για την Μακεδονία. Κάποτε οι μαθητές, έκαναν καταλήψεις για θέματα ανούσια.

Οι αντιδράσεις όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Ας δούμε τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδάει το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ενώ πέφτει με το αλεξίπτωτο.

Δείτε το βίντεο:

Καταπληκτικές οι παραπάνω εικόνες. Η Ελλάδα αλλάζει. Από εκεί που είχαμε γίνει ας επιτραπεί η λέξη «ΖΗΤΟΥΛΕΣ» της Ευρώπης, αρχίσαμε να θυμόμαστε τον παλιό καλό μας εαυτό.

Η Συμφωνία των Πρεσπών, έκανε ένα…ΚΑΛΟ. Έκανε τους Έλληνες να σηκωθούν από τον καναπέ. Τους ΞΥΠΝΗΣΕ και τους έκανε να καταλάβουν κάτι πολύ απλό:

Η Πατρίδα μπαίνει πάνω από την οικονομία!

Photo:eurokinissi

  • 599
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...