Επιμένει ο Νίμιτς για το Σκοπιανό – Ποιος είναι ο φόβος του (Βίντεο)

Ο φιλοσκοπιανός ειδικός μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς, επιμένει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πολύ καλή και για την Ελλάδα αλλά και για τα Σκόπια.

Δεν αναφέρθηκε όμως, στο εξής σημαντικό γεγονός:

Η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα καλό από αυτή την συμφωνία. Αντιθέτως, οι Σκοπιανοί έχουν πολλούς λόγους να χαίρονται, αφού η χώρα τους από το πουθενά στην κυριολεξία, απέκτησαν ιστορία αιώνων.

Τι δήλωσε ο Νίμιτς και ποιος είναι ο φόβος του

Ελπίζω ότι η συμφωνία θα περάσει και νομίζω ότι θα περάσει και στις δύο χώρες, επειδή είναι μια δίκαιη και αξιότιμη λύση που ανταποκρίνεται στα ουσιώδη συμφέροντα και των δύο χωρών, αλλά αν δεν εγκριθεί δεν βλέπω άλλη λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχόλιο: Υπάρχει δηλαδή περίπτωση, να μην περάσει η συμφωνία σε κάποια από τις δύο χώρες;

Τι φοβάται ότι θα γίνει, αν η συμφωνία δεν περάσει

Είπε ότι αν δεν περάσει η συμφωνία όλοι θα πουν τα εξής:

Δεν μας ενδιαφέρει μια συμβιβαστική λύση, δεν μας ενδιαφέρει να λύσουμε αυτό το θέμα με την Ελλάδα, δεν μας ενδιαφέρει η διαδικασία της ΕΕ, δεν μας ενδιαφέρει για το ΝΑΤΟ, δεν μας ενδιαφέρει η επίλυση προβλημάτων.

Εντάξει, αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να λύσουν τίποτα, γιατί να ανησυχούμε εμείς για την κατάστασή τους; “, Γι αυτό μπορεί να χρειαστούν πολλά- πολλά χρόνια πριν ξαναρχίσει οτιδήποτε γύρω από αυτό το θέμα, αν απορριφθεί.

Σχόλιο: Αυτά που λέει o Νίμιτς, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επιπλέον, το ΝΑΤΟ ήδη θεωρεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα Σκόπια. Η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, ήδη έχει δημιουργήσει τετελεσμένα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu