Ελληνοτουρκική σύρραξη: Τα τουρκικά UAV δολοφονούν και καταστρέφουν (Βίντεο)

Τα τουρκικής κατασκευής UAV (Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα), είναι πλήρως επιχειρησιακά. Διεξάγουν αποστολές μέσα στην Συρία. Δολοφονούν Κούρδους και ανατινάζουν σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος.

Του Γιώργου Φαρμάκη

Υπήρχε η φήμη ότι τα τουρκικά UAV δεν είναι έτοιμα επιχειρησιακά και ότι δεν είναι ικανά να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο.

Δυστυχώς όμως, είναι απόλυτα επιτυχημένα:

Όλα αυτά χωρίς να ματώσει έστω και ένας Τούρκος στρατιώτης. Οι δυνατότητες της γειτονικής χώρας πρέπει να μας κρατάνε σε επιφυλακή. Εκτός από τα UAV βλέπουμε ότι οι Τούρκοι έχουν παραστρατιωτική ισλαμιστική οργάνωση με 100.000 άτομα προσωπικό (μισθοφόρους στρατιώτες).

Στην Συρία μόλις εχθές μπήκε ο τακτικός στρατός της Άγκυρας. Όλες τις προηγούμενες ημέρες επιχειρούσαν οι μισθοφόροι του Ερντογάν, οι οποίοι προέρχονται από τις τάξεις του ISIS και της Αλ κάιντα.

Κάθε τουρκικό όπλο θα χρησιμοποιηθεί έναντίον μας. Η Ελλάδα δεν γνωρίζουμε τι δυνατότητες έχει σε πραγματικές συνθήκες. Εμείς δεν πολεμάμε επειδή δεν χρειάστηκε ευτυχώς, κάνουμε μόνο ασκήσεις. Οι Τούρκοι πλέον έχουν την εμπειρία του πολέμου. Σαφώς οι Κούρδοι δεν έχουν την οργανωμένη και σύγχρονη άμυνα που έχει η Ελλάδα, αλλά το συμπέρασμα βγαίνει εύκολα:

Η Ελλάδα κινδυνεύει. Μόνο ένα προληπτικό χτύπημα μπορεί να μας σώσει.Οι Τούρκοι φρόντισαν να στείλουν τζιχαντιστές στην Ελλάδα. Αυτοί τι θα κάνουν αν υπάρξει ελληνοτουρκική σύρραξη;

Πηγή εικόνας: eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...