• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Όλα τελειώνουν για την Μακεδονία την Κυριακή, σε σκοπιανό έδαφος, στις Πρέσπες, γιατί η ελληνική γη, θα άνοιγε να τους καταπιεί

Όλα τελειώνουν για την Μακεδονία την Κυριακή, σε σκοπιανό έδαφος, στις Πρέσπες, γιατί η ελληνική γη, θα άνοιγε να τους καταπιεί

Τι ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η σκοπιανή πλευρά.

Με…περισσή χαρά, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα το απόγευμα πως την Κυριακή αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές ανάμεσα στους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων για την περιβόητη συμφωνία!

Σύμφωνα με το πρακτορείο των Σκοπίων ΜΙΑ, η συμφωνία θα υπογραφή πιθανότατα το απόγευμα της Κυριακής στις Πρέσπες από τους Κοτζιά και Ντιμιτρόφ.

Το ίδιο πρακτορείο ειδήσεων μεταδίδει πως στην…τελετή για την υπογραφή της συμφωνίας θα παρίστανται , δίχως απροόπτου, οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

Μάλιστα στη συνέχεια, αμέσως μετά την υπογραφή, θα ακολουθήσει γεύμα στην σκοπιανή πλευρά.

 

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή για την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία», καθότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουροι όχι μόνο πως αύριο Σάββατο δεν θα πέσει η κυβέρνηση, αλλά και πως θα κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο η συμφωνία για το Σκοπιανό.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu