ΕΚΤΑΚΤΟ: Σφοδρή επίθεση κατά του ελληνισμού (Βίντεο-Σοκ)

Οι…«Βορειο-μακεδόνες» γείτονες μας, συνεχίζουν να αθετούν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Βγήκαν στους δρόμους της Μελβούρνης και έκαναν κάτι αδιανόητο. ΕΚΑΨΑΝ την ελληνική σημαία που πάνω έχει τον Σταυρό. Καταλαβαίνουμε γιατί άτομα μιλάμε;

Φώναξαν αισχρά συνθήματα κατά του ελληνισμού. Η αυστραλιανή αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη. Αίσχος! Χτυπάνε τον ελληνισμό.

Πρέπει να μποϊκοτάρουμε την γειτονική Βόρεια χώρα, μέχρι να επιλέξει άλλο δρόμο. Δεν είναι μόνο οι απλοί πολίτες που «χτυπάνε» την Ελλάδα αλλά και πολιτικά πρόσωπα.

Η Συμφωνία των Πρεσπών «δεν προβλέπει» να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Έχουμε το πλεονέκτημα. Μπορούμε να αλλάξουμε κάποια σημεία της Συμφωνίας. Οι γείτονες ήδη την έχουν αθετήσει και επιπλέον παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπλοκάρουμε την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε, ώστε να πετύχουμε ευνοϊκότερες συνθήκες για την Ελλάδα.

Σαν ιδέα, το βέτο υπάρχει στο «μυαλό» της ελληνικής κυβέρνησης. Δεν έχουν ειπωθεί πολλά γιατί το θέμα είναι Εθνικό, αλλά μπορούν να γίνουν πολλά. Το δικαίωμα να μας καίνε την σημαία μας, δεν τους το δώσαμε. Τους δώσαμε όμως Όνομα-Γλώσσα-Εθνότητα και αυτό θα μας κοστίσει πολύ ακριβά.

Θυμίζουμε: Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός αρκετές φορές είπε δημόσια, ότι η Θεσσαλονίκη θα γίνει η πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Δεν είπε ότι η Ελλάδα είναι η υπερδύναμη των Βαλκανίων για παράδειγμα. Για αυτό εδώ χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Από την στιγμή που υπογράψαμε στις Πρέσπες και μετά, οι προκλήσεις έγιναν μεγαλύτερες και εντονότερες. Τα πράγματα δεν είναι καλά και σίγουρα δεν είναι όπως πρέπει να είναι.

Αδικούν την Ελλάδα και πρώτα-πρώτα αδικούμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας!

Photo:pexels


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •