• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: «Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί», αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ -Επιστρέφουν στην Ελλάδα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί», αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ -Επιστρέφουν στην Ελλάδα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα των δύο αιχμάλωτων στρατιωτικών.

Ενημέρωση 19:48

Επιστρατεύεται το προεδρικό αεροσκάφος προκειμένου είτε σήμερα αργά το βράδυ είτε αύριο το πρωί να παραλάβει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

 

 

Για απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης κάνει λόγο το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης να οφείλεται στην απουσία κατηγοριών αλλά και στην αναμονή της δίκης που εκκρεμεί για τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη.

Ήδη έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί να μεταφερθούν σε ελληνικό έδαφος για πρώτη φορά από τις 2 Μαρτίου.

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν παράλληλα πως ολοκληρώθηκε σήμερα η έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα των δύο στρατιωτικών, τα οποία και βρέθηκαν «καθαρά» από τις τουρκικές αρχές.

 

Α.Τσίπρας: «Πράξη δικαιοσύνης…»

«Καλή πατρίδα και καλή λευτεριά», ευχήθηκε ο πρωθυπουργός στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, κάνοντας λόγο για πράξη δικαιοσύνης και κίνηση που βοηθάει στην ελληνοτουρκική φιλία και τις σχέσεις καλής γειτονίας.

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu