• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Είναι που θα σταματούσε η τουρκική επιρροή στα Σκόπια – Τούρκοι… «μακεδόνες» εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζονται για «άλλα κόλπα» (ΦΩΤΟ)

Είναι που θα σταματούσε η τουρκική επιρροή στα Σκόπια – Τούρκοι… «μακεδόνες» εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζονται για «άλλα κόλπα» (ΦΩΤΟ)

Κλείνουν το «μάτι» στα αδέρφια τους στην Θράκη.

Μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία καλύπτει τις επιδιώξεις των Σκοπιανών, το κρατίδιο οδηγείται σε προεδρικές εκλογές.

Ένας από τους υποψηφίους θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Τσιγγάνων Αμντί Μπαϊράμ, ο οποίος έλαβε υποστήριξη από το κύριο συμβούλιο του κόμματος των Ρομά.

Επιπλέον, με τις ευλογίες της Άγκυρας, το Τουρκικό Κίνημα στα Σκόπια στο συνέδριο που πραγματοποίησε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο δήμο Ρέσνα, αποφάσισε να προτείνει δικό του υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές της χώρας που θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη.

Ο πρόεδρος του Τουρκικού Κινήματος, Ενές Ιμπραχίμ, δήλωσε ότι πρόκειται για μια ιστορική απόφαση.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μετά την ανεξαρτησία, που οι Τούρκοι κατεβαίνουν με δικό τους υποψήφιο πρόεδρο», δήλωσε ο Ιμπραχίμ, κάνοντας έκκληση σε όλους τους τουρκικούς φορείς των Σκοπίων να υποστηρίξουν τον Τούρκο υποψήφιο για την προεδρία.

Το έμβλημα του τουρκικού κόμματος στα Σκόπια από τουρκόφωνη ιστοσελίδα.
Πάνω δεξιά «φιγουράρει» το όνομα «Μακεδονία»!

Φυσικά, η Άγκυρα δεν κατεβάζει τυχαία υποψήφιο στην περιοχή.

Το εν λόγω κόμμα, όπως φυσικά και κάθε τουρκική οργάνωση στα Βαλκάνια, έχει πάντα την υποχθόνια στήριξη της Άγκυρας από πίσω.

Είναι που μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, οι Τούρκοι θα απομακρύνονταν από τα Σκόπια.

Αυτό δεν ήταν ένα από τα επιχειρήματα της κυβέρνησης;

Ε, λοιπόν, όχι μόνο δεν απομακρύνεται η Τουρκία, αλλά κατεβάζει για πρώτη φορά υποψήφιο πρόεδρο στα Σκόπια, ο οποίος φυσικά δηλώνει «Μακεδόνας» και κλείνει το «μάτι» στα αδέρφια του στην ελεύθερη Θράκη.

Η Τουρκία θέλει να απλώσει χέρι μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Με τις υγείες μας…

ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟ: eurokinissi

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...