• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • «Έγδυσαν» Έλληνα στα σύνορα οι Αλβανοί: Απαγορεύουν τις Ελληνικές σημαίες και τα Ελληνικά Σύμβολα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έγδυσαν» Έλληνα στα σύνορα οι Αλβανοί: Απαγορεύουν τις Ελληνικές σημαίες και τα Ελληνικά Σύμβολα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Αλβανοί προκαλούν και σήμερα κατά όσων επιχειρούν να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

 

Όπως καταγγέλλει ένας από αυτούς οι Αλβανοί αστυνομικοί των “έγδυσαν” για να δουν τα τατουάζ του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να παραδώσουν την ελληνική σημαία.

Η ελληνική σημαία μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την είσοδο στην Αλβανία για όσους επιχειρούν σήμερα να περάσουν τα σύνορα για να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σοκάρει η καταγγελία Έλληνα ταξιδιώτη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί τον κατέβασαν από το λεωφορείο, τον οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο και εκεί ουσιαστικά τον «έγδυσαν».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο νεαρός που επιχείρησε να περάσει στην Αλβανία κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα γιατί είχε στο κορμί του τατουάζ με αρχαία ελληνικά σύμβολα.

Άλλος νεαρός κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του ζήτησαν να παραδώσει την ελληνική σημαία που είχε μαζί του και όταν εκείνος το αρνήθηκε απαγορεύτηκε και σε εκείνον η είσοδος στη χώρα.

Οι έλεγχοι των Αλβανών στα σύνορα είναι πολύ σχολαστικοί και από την ελληνική πλευρά οι αστυνομικοί συστήνουν σε όσους επιχειρούν να περάσουν σήμερα στα σύνορα να αφήσουν πίσω τους αντικείμενα όπως σημαίες ή μπλουζάκια τα οποία μπορεί να τους “μπλοκάρουν την είσοδο στην Αλβανία!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...